Scumpo, te inteleg perfect, am fost si eu in asemenea situatii in care doream sa plac unui baiat. Erau cazuri in care eu aflam cine au fost fosele lui prietene, si incercam sa devin ca ele.[ stilul de imbracaminte, comportamentul] dar asta nu ajuta deloc, eram micuta si prostuta atunci. Cu timpul am inteles ca cel mai bine e sa fii tu insuti, sa spui ce gindesti, sa faci asa cum gindesti, si atunci te asigur ca lui ii va placea de tine. Dar stii de ce? Deoarece vei fi un original, dar nu o copie falsificata. Iti urez bafta! si nu uita, baietilor le plac fetele naturale, ci nu papusile artificiale!
Incearca sa arati cat mai bine...
Si stai mai mult timp pe langa el...
Flirtreaza cu el...
Orcum iti urez mult succes.:*:*
Pai e posibil ca deja sa te placa daca intra in vorba cu tine. Totusi mai vorbiti pe mess. Spune-i sa jucati adevar sau provocare si pune-i intrebari...(stii tu ce sa ii pui) si vezi mai departe. Poate ca o sa va si combinati cine stie. Eu asa am facut cu un fost prieten. Succes :*:*:* A si le-a zis baietior ca "nu stiu poate" pentru ca probabil nu vrea sa stie ei sau (la fel as face si eu). Dar cel mai bine e sa il intrebi. :*
Nu trebuie sa faci nimic deosbit gen sa te fardezi,sa te imbraci altfel, fi tu insati daca te prefaci vei face mai rau, eventual mai orbste si tu cu el pe mess...sau la scoala... funda
Te inteleg . Trebuie sa fii tu insuti :*. Si sa ai grija la ce decizii iei si la ce spui.
Andrei67y5 întreabă: