Buna!
Pai, e normal ca daca iti place de el sa fi stanjenita in preajma lui. Explicatia e logica, iti pui indoieli de genul "oare arat destul de bine acum?" sau "daca mananc aiurea si ma fac de ras in fata lui?" etc. iar aceste intrebari te fac sa te simti stanjenita. Nu nega, nici macar nu trebuie sa-mi raspunzi, stiu ca orice fata trece mai devreme sau mai tarziu prin asa ceva. Tie iti bate inima in preajma lui probabil pentru ca desi tu ai impresia ca numai simti nimic pentru el tu de fapt inca il placi. Cred ca cel mai bun lucru ar fi sa-i spui acest lucru. Poate si el te place si se va infiripa ceva frumos intre voi. Dar trebuie sa te avertizez ca relatiile intre colegi sunt destul de nasoale... deoarece dupa o posibila despartire o sa fi nevoita sa-l vezi mereu.
Orice ce ai face, e decizia ta iar eu nu pot face decat sa-ti urez succes.
Probabil te simti putin stanjenita din cine stie ce motiv atunci cand iti este i preajma...totusi eu as zice ca e ceva mai mult decat "placut" ca probabil simti ceva pentru el si nu-ti dai seama ce. sfatul meu e sa-ti analizezi cat mai bine sentimentele:* funda?
croissant întreabă: