| MaddieMady1234 a întrebat:

Este un băiat la mine in liceu și el zice că mă place. 2 luni a flirtat cu mine până am acceptat să fim împreună, dar ne certam in fiecare zi și ne impacam urmatoarea oră, fiindcă el nu avea ochi doar pentru mine, avea ochi pentru toate fetele din liceu sau din cartierul lui.Iar dupa un timp nu mă mai cauta, nu se mai interesa de mine... Și mi-a mintesc că i-am zis într-o zi că plec în afară, și el s-a uitat lung la mine, dar nu a zis nimic. După o săptămână de cand am plecat din țară el a început să mă caute peste tot să se intereseze de mine chiar dacă atunci era împreună cu o altă fată, și acum le spune colegelor mele că mă iubește și că de-abia așteaptă să mă întorc... CE SĂ CRED? MĂ IUBEȘTE SAU NU? Ce să fac când mă întorc in țară peste o săptămână? Să îl iert? Să îi mai dau o șansă? ( a 4-a pe care i-o dau) :/

Răspuns Câştigător
| Me01 a răspuns:

Buna, nu crezi ca i-ai dat cam multe șanse, asa o să-ți facă mereu. Cand nu te are te vrea, cand te are nu te mai vrea, bătaie de joc. Vorba lui neutrino : te Iubește SI pe tine si pe celelalte.

1 răspuns:
| neutrino a răspuns:

Iarta-l draga, el te iubeste mult si pe tine!