| iuliana12345678910 a întrebat:

Este un baiat la mine in scoala de care nu imi prea dau seama daca ma place sau nu. ( o sa va povestesc cateva chestii ca sa intelegeti mai bine, si sa imi puteti da un sfat calumea)
Decii: 1. Eram intr-o zi la bufet. Si era si el acolo, iar eu nu il observasem. (Era in dreapta mea. Iar langa el era amicul lui) cand a vazut ca l-am observat a facut schimb de locuri cu amicul lui, ei 2 au vorbit ceva. Dupa care amicul lui s-a intors spre mine si m-a privit.
2. Ma priveste deseori. Acum cateva zile a fost o mica cearta pe hol, iar eu eram undeva in spatele lui la o distanta de 3 m. Iar el se tot intorcea si se uita spre mine.
3. Chiar azi. Am trecut prin spatele lui iar el vroia sa coboare scarile si chiar ma intrebam daca ma observa si acum. Dar m-a obsevat si s-a intors spre mine.
4. De fiecare data cand trece prin fata clasei mele, se uita in ea(la mine)

. Mai pe scurt ma priveste foarte des. Si chiar nu stiu ce sa cred.
Cred ca ati inteles ca suntem din clase diferite si nu stiu ce sa fac. Sa ii zic un buna. Sau macar sa ii zic ceva?
Sincer nici nu am idei. Chiar si daca il bag in seama. Nu as stii despre ce sa vorbim,. Sau ce sa ii zi la inceput.
Mi-a mai zis o persoana sa nu ma agit pentru ca nu merita ca nu o sa iasa nimic.
Dar ea nici macar nu il cunoaste si vorbeste despre el, de parca sunt prieteni de o viata.sad dar mie chiar mi se pare simpatic baiatul asta. Si nu vad de ce nu ar merge. Si ma gandesc ca fata aia care a vorbit. Ori a foat geloasa ori nu i-a convenit ceva.
Oricum lasa-ti asta. Si ajutati-ma sa inteleg.:*
Puup:* cel mai bun sfat/raspuns primeste funda. >big grin

3 răspunsuri:
| MyNameIsCata a răspuns:

Ioooi vrea sa te omoare... laughing) Am Glumitlaughing
E clar ca te place nici nu mai are rost sa iti pui intrebari daca te priveste intruna ca un idiot...ce sa zic? Dar din cate vad si tu il cam placi pe el, asa?

| smilesmileC a răspuns:

E clar ca te place,nu sunt in masura sa te sfatuiesc ce sa vorbesti cu el la inceput pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie ca tine. Daca esti mai curajoasa ia-ti inima-n dinti si vorbeste cu el (singuri, fara colegi, prieteni, sigur il prinzi odata singur), iar daca nu esti prea curajoasa zambeste-i si tu discret si asteapta ca el sa faca primul pas.

| bellla111 a răspuns:

Parerea mea este ca daca tie iti place merita sa incerci sa vb cu el, oricum nu ai nimic de pierdut ( ps:nu asculta parerea fetelor, ci asculta parerea unui baiat din scoala, fetele sunt intotdeuna rele si geloase)