| PandaEcrazy a întrebat:

Este un baiat la mine la scoala care imi tot face ochi dulci, este intr-adevar dragut dar pe mine nu ma intereseaza, am si alte probleme pe cap acum decat sa ma gandesc ca as mai putea avea inca una...
deci...cum sa-i spun ca lumea sa ma lase in pace, ca nu ma asculta cand i-o spun cu frumosul, si nici nu vreau sa se ajunga si la bataie

4 răspunsuri:
| dezireh a răspuns:

Ideea era sa ii spui cu frumosul si cu calm, dar daca asta nu e posibil, nu.l mai baga inseama, si mereu daca se da la tine..respingel, cu cat ii spui sa te lase, cu atat va insista mai mult. respingel.happy

| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Pai daca nu te asculta cand ii spui calm spune-i hotarat sa te lase naibi in pace, ca pe tine nu te intereseaza in momentu asta o relatie, ca ai probleme care sunt mult mai importante si daca baiatul nu intelege, fa-te ca ploua, incerca sa nu insisti foarte mult pentu ca dupa o sa creda ca tie chiar iti pasa de el, asa ca o metoda buna e sa il ignori si daca chiar nu se poate, un caiet in varful capului sigur ii baga mintile in cap inapoi laughing

| PandaEcrazy explică (pentru KellyGreen):

Numai un caiet?! o prietena de la mine care ma sustina i-a dat deja cu 4 manuale in cap de nervi! ce tare a fost...

| KellyGreen a răspuns (pentru PandaEcrazy):

laughing
Bine acum am zis sa nu exagerez, eu daca as fi fost acolo sigur avea un cucui imens in cap dar daca iti spuneam sa ii dai cu 5 carti in cap sigur ar fi sarit imediat cineva cu gura ca nu stiu sa ma comport frumos.