| Dove a întrebat:

Este un baiat la scoala care injura, se crede super tare in bataie dupa ce la batut pe unu din colegi nostri care nici macar nu a ripostat de vreo 2 ori, iar pe mine ma jigneste folosind numele meu de familie ma enerveaza la culme, iar eu nu-i fac nimic am incercat sal ignor dar tot ma dispera. Daca imi puteti spune o cale de a scapa de comportamentul lui.Si mai are 2 copii care se tot tin dupa el si rad la orice gluma de prost gust sau cand injura pe cineva plus ca face gesturi obscene de g*y la uni baieti.Trebuie cumva sa scot tupeul asta din el am nevoie de sfaturi.

Răspuns Câştigător
| Dorian_3315 a răspuns:

Frate si eu am trecut prin asta situatie identica sti ce sa faci daca te injura de l anul dai un raspuns hilar inapoi dar sa nu-l jignesti nici pe tine nici pe el si incet incet te integrezi incet in grupul lui ca "pana treci puntea te faci frate cu dracu" asta e prima varianta pe urma cauta restul elevilor si formati o asazisa rebeliunehee hee pune-ti o porecla stupida si pe urma o sa se potoleasca un timp
sau ia-te in gura cu el bate-le mar spargei capu si no sa se mai lege el de tine ci prietenii luihee hee
sugerez prima variantawinking fundita?

9 răspunsuri:
| InGeRaSh FitZoS a răspuns:

In orice scoala limbajul urat este interzis si se pedepseste cu amenda. du-te la director/oarewinking

| Grimalkin a răspuns:

Si eu aveam un specimen de genul in generala. Stiu ca e greu si ti se pare fara efect, dar ignora-l in continuare. Comporta-te ca si cand nu ar exista. Daca cineva spune "Ai auzit ca X a batut pe nu stiu cine?" prefa-te ca nu stii despre cine e vorba "Ha? Cine ma?". Daca te aude cred ca are si mai mult efect. Dupa un timp o sa te lase in pace. In cazul meu a functionat.

| mika a răspuns:

Ia-l si da-l cu capul de bordura laughing))

| GyeBaek a răspuns:

Incerca sal ignori.nu te cobora la nivelul lui mintal, ca precis intr-o zi va manca bataie.

| tpuguru a răspuns:

1. spune-i directorului / oarei.
2.cand te porecleste /injura/bate, raspunde-i cu aceiasi moneda.
3. Spunele parintilor.

| IepurashRocker a răspuns:

Aflã un secret de-al lui si fã-l de rusine. Da' sã ai armata pregãtitã, sã nu mânânci bãtaie! laughing

| Dove explică:

Ok baieti va multumesc tuturor poate in mare parte aveti dreptate sa-l ingor in continuare mi se pare ca ii dadeam atentie cand facea asta adica ripostand, dorin sa stii ca ai dreptate in mare parte doar ca nu am de ce sa ma integrez in grupul lui deoarece aia doi nu fac decat sal pupe in poponet si in rebeliune ar putea intra doar un baiat care si el e nervos ca ala si-a luat-o in cap(dar as dori sa ma pot descurca singur cu specimenu asta mai ales ca cine stie ce gasesc la liceu). Dar problema e ca el si-a facut un nume doar batand un coleg fara aparare si celorlalti colegi le e mai frica sa se ia la bataie nu stiu poate de asta stau si aia atata dupa el dar voi lasa bataia ca o ultima obtiune...nu prea stiu cui sa-i dau fundita deoarece fiecare raspuns e in parte folositor chiar si cel cu bordura. Oricum tipu e numai piele si os si nu stie ce e respectul avand in vedere ca il injura pe tatal lui pe la spate. o sa vin maine cu fundita happy.

| ioana_4251 a răspuns:

Salut, as vrea si eu sa vorbesc cu acest coleg al tau, lucrez la Antena 1 emisiunea Comanda la mine si pot sa-i dau o sansa de schimbare daca as avea numarul lui de telefon, te rog ajuta-ma sa-l obtin ...cred ca vei avea o surpriza placuta. Eu ma numesc Ioana si ma poti gasi pe numarul 0729 209 690 sau poti sa-mi scrii...tks

| PredatoR a răspuns:

Ignoral... Sau daca esti bazat batel. Daca mergi la director or sa te ia drept fraier ca nu esti in stare sa iti rezolvi problemele bla bla bla si o sa faca mai tare misto de tine