Lasa asa! sa te placa, e bine sa te placa un baiat! daca e enervant spune-i ca tu nu il placi! si ca mai bine te lasa in pace! sper ca ti-am fost de ajutor!
Subscriu ce a zis si LucianGabriel +
Nu ii mai spune ca nu esti draguta. Lasa-l cu parerile sale si asa is bune . Apreciaza complimentul, cat ti-l face acum. Dupa ce il respingi s-ar putea sa duca complimentele spre cealata extrema. Vorbeste cu el. Spune-i ca momentan nu vrei nicio relatie, ca ai prefera sa ai o vara speciala... spune-i ca poti sa tii chestia asta confidential, ca sa nu afle altii de respingerea asta.
Si... @Deny : Termina cu cersitul!
[Yana]
Ce ma daca baiatul iti face complimente nu-i zi ca nu e asa, ca dupa poate ai mai vrea sa primesti un compliment si nu ai de unde, daca el zice ca esti draguta poate esti(tu daca-l contrazici si zici ca nu e asa inseamna ca te faci singura "urata" ). Ti-as zice mai multe dar nu-mi vine vreo "iodee" si nici idei nu am.
Pe mine nu m.ar deranja complimentele, dar daca tie ti se pare enervant spune-i ca puteti fi doar amici, nimic mai mult si daca nu o scoti la capat cu el ii spui si tu vreo 2 si gata... spune-i ca e enervant si te deranjeaza
Spune-i sa te lase impace ca tu nu simti nimic pentru elsi mai baga si tu ceva minciuni ca iti place de altcineva
succes!
fundita?
Cel mai bine este sai acorzi o sansa baiatului, chiar daca tu nu-l placi.incearca...poate nu este atat de rau precum pare, nu pierzi nimic incercand, poate nu-l cunosti bine si te iei dupa aparente, iar daca el te place trebuie sa te simti flatata pentru ca cineva chiar tine la tine
asa ca eu zic sa incerci, ai sansa sa-l cunosti mai bine si sa vezi daca intr-adevar merita sa fii cu el
sper ca ti-am fost de ajutor:h