Ar fi frumos. Inteleg din ce imi spui ca el chiar te place. Avand in vedere ca ai avut rabdare poti sa astepti si un moment favorabil daca nu se iveste atunci. Incearca sa ii arati ca si tie iti place de el si daca e sa fie va iesi si primul sarut. Daca nu se intampla atunci nu e problema, se poate si data viitoare. Conteaza mult cum se comporta cu tine. Nu il saruta decat daca vrei asta si chiar iti place cum se comporta cu tine.
Daca iti place si ii place si lui de tine, nu e nici o problema.totul e ok.Succes!
Daca mai rezisti pana pe 14 bine. Daca nu incearcati norocul inca de pe acum si atunci poate faceti ceva mai special...stiu si eu, o intalnire sau ceva de genul.
Oricum, de la cucerire pana la primul sarut va mai trece timp. Trebuie intai sa va cunoasteti, sa iesiti de mai multe ori, sa se instaleze o oarecare intimitate si abia apoi va puteti gandi la un sarut. Asa ca daca iesiti prima data pe 14 februarie, va veti lega cumva relatia de data asta. Apoi, o sa ajungeti voi pas cu pas si la primul sarut.