Anuscha daca chiar nu poti sa il uiti, incearca sa vb cu el. Sp daca o place pe acea fata si intreaba-l daca mai simte ceva pentru tine. Depinde de raspunsul lui.
Eu cred ca ar trebui sa il lasi in pace. Daca el vrea sa isi bata joc de voi mai bine il uiti.Chiar daca il iubesti si o sa iti fie greu la inceput trebuie sa uiti de el.Nu il lasa sa isi bata joc de tine.Sunt multi baieti pe lumea asta.Cauta alt baiat.
Succes si nu uita ca nimeni nu trebuie sa te faca sa suferi
Anuscha, nu trebuie sa iti faci griji. Daca un baiat te-a facut sa suferi asta nu inseamna ca toti vor face asta.
Cauta altul si nu mai fi trista
Eu nu as accepta sa fiu a doua, sau chiar prima, dar sa existe si o a doua. Lasa-l in pace, sa se hotarasca.
Eu cred ca pe amandoua! Adolescenta asta! Ramaneti doar prieteni si-ti va fi mai bine!
@ andreea89 : Sfaturile conteaza foarte mult pentru mine...Doar ca eu tin la el... Si poate el tine la ea...Deci..spune
Nu cred ca pot gasi altu... E singuru baiat cu care m-am inteles asa bine pana acum... E pacat sa-l las... Are acel ceva special
Multumesc mult pentru sfaturi... Revin maine seara si va spun ce am aflat de la el...Noapte buna!
Vesti noi: Am vb cu el despre asta si a spsus ca el o foloseste pe ea si tine la mine si chesti de genu'. Insa nu cred pentru ca sunt 100% convinsa ca aceleasi lucruri i l-ea spus si ei.Asa ca "Zambeste si nu privi in urma". Si acum am la status "EoO nu spoOrt sa fiu pe loOcu 2... EoO vreau tOotul sau nimic...". Si mi-a spus ca eu am totul ca eu sunt pe locul 1.Si as vrea sa-l cerd. Dar mintea imi spune sa-l las.Inima imi spune sa mai stau. Ce sa fac?. Multumesc!
Offf...as avea destule argumente pentru a sustine faptul ca isi va bate joc, dar ma abtin, nu-l cunosc eu.nu stiu cat vor conta sfaturile pentru ca pana la urma toti fac ce vor.