Este mult prea lung.Ar trebui sa incerci sa rezumi povestea pentru ca nimeni nu va citi.
Interesanta povestea ta.consider ca nu ar trebui sa il ignori complet.mai vorbiti, insa lasa-l pe el sa faca pasul de a te invita undeva, si tu ar trebui sa accepti.pentru a vedea daca ii pasa de tine,fii atenta daca iti cere scuze pentru cele intamplate.a fost un gest nepoliticos din partea lui, insa daca isi cere iertare eu zic ca o puteti lua de la capat. daca consideri ca merita, mai da-i o sansa(daca tot spui ca simti ceva pentru el). lasa lucrurile sa mearga de la sine.Bafta!
Http://www.youtube.com/watch?v=JtMUIwOE2ss
asculta melodia asta in primul rand si ai sa intelegi:)
in primul rand mai puteti vorbi daca u vrei, dar nu te merita:) sincer, nu merita sa mai pierzi timpul cu el, pentru ca ce s`a intamplat se mai poate intampla si a2a si a3a si, a 4a oara si tot asa:)
asta e sfatul meu:) mersi
Asta e pe scurt? dar povestea intreaga e cat un roman? Uita-l.nu merita! Si cu prietena ta... cred ca ai facut ce trebuia ca te-ai impacat cu ea...
Daca nu aveati de gand sa cititi, de ce ati mai raspuns?
Consider ca nu ai facut o alegere buna cand te-ai impacat cu "prietena" ta din urmatoarele motive:
1. Sunt sigura ca i-a convins situatia in care se afla, ea fiind in avantaj.
2. Din cate am citit nu este prima data cand greseste.
In legatura cu baiatul, ar trebui sa treci mai departe pentru ca nu merita atentia ta. Am sa fiu directa cu tine. Daca te placea, nu te vorbea pe la spate, apoi ca tu sa afli de la "prietena" ta. Esti desteapta si meriti mai mult.
XOXO
Mi-ai dat ceva de citit hmm... sa ma gandesc.Eu zic pe prietena ta sa o ierti cred ca nimeni care a avut o prietena sa nu se certe cu ea vreodata certurile vin si trec,iar cu baiatul, eu zic sa ti legutura cu el sa vorbiti sa discutati deschis incearca sa treci peste timiditatea ta... vorbeste mergeti la suc cu niste prieteni pizza la strand petreceti timp impreuna, dar cu toate acestea sa nu incerci sa va apropriati asa amici.Cand mergi la liceu, acolo poate gasesti un baiat care sa-ti placa si atunci pe el o sa-l uiti.Deci vorbeste cu baiatul acela discutati il inviti undeva impreuna cu inca cineva si daca nici la liceu nu iti place de nimeni atunci trece la vaza sa zicem sa incerci sa fi cu el asa nu are rost sa fi impreuna cu cineva si cand mergi la liceu sa-ti placa de altu ca ranesti sentimentele baiatului, iar daca cineva ti le-a ranit nu face si tu rau da un bun exemplu sper sa iti fiu de ajutor.bye Bafta
Sincer nu cred ca ar trebui sa te mai implici pentru ca din cate ai spus acel baiat nu te place,nu te vede nici macar ca o amica,insa daca el te cauta si daca si u in acel moment mai vrei sa fii cu el, poate o sa puteti avea o relatie.Dar sa-l cauti u dupa toate, nu... oricum Bafta:*