Din pacate, pe facebook, toti ne dam zmei, si cand este vorba de realitate, punem capul in jos. Asa este si baiatul tau, este mormoloc. Asteapta sa mai creasca, sa-i vina mintea la cap.
Si el vrea sa faci tu primul pas, daca zici ca va intelegeti virtual, spune-i tot virtual sa vb si in realitate nu numai virtual, daca zici ca ii place de tine. Nu face niciodata prostia sa astepti de la altcineva sa iti ofere ceea ce vrei tu, chiar daca asta vrei si tu. Daca vrei ceva obtine si lupta pentru asta. Cheers.
Tu nu vezi ca el e rusinos si nu face nimic? Fa tu un pas spre el si vezi daca e interesat sa faca si el unu. Propune-i pe facebook o iesire si vezi ce zice, daca chiar ii place de tine o sa accepte sigur (iar daca nu, nu are rost sa-ti pierzi timpu). Cum zicea si netrino, in mediul virtuali toti se dau mari...
Exact asta e si situatia mea doar ca eu sunt baiat si i'am zis ei ca o plac si ea mi-a zis e aceeasi treaba dar daca vrei parerea unui baiat iti zic eu de ce nu face el primul pas : crede ca daca o sa va vada cineva impreuna o sa rada sau cv de genul asta( asta daca sunteti in aceeasi clasa) daca nu sunteti in aceeasi clasa ii este rusine si nu stie sigur daca si tu il placi sau doar glumesti.Noroc!