| LoveYou7784 a întrebat:

Este vorba despre prietena mea. A fost impreuna cu un baiat si chiar il iubeste mult. Dar s.au despartit si ea vrea sa se impace. Eu zic ca nu merita pentru ca baiatul ala a facut.o sa planga, o face in toate felurile, o insela cand erau impreuna si o mintea. Eu chiar nu cred ca merita. Ea nu vrea sa ma asculte. Zice ca e numa vina ei si ca din cauza ei s.au despartit. Eu am incercat sa o conving ca nu merita si i.am zis ca o sa sufere dar orice i.as zice nu ma asculta. Acum vorbeste cu el si sunt amici si el i.a zis ca lupte pentru el. Nu inteleg de ce i.a zis asta cand el e cu alta fata. Eu chiar nu mai vreau sa sufere din cauza lui. Mie imi zicea tot felul de tampenii despre ea. Ar putea sa fie cu un baiat care chiar tine la ea. Dar ea il vrea doar pe el. Acum inteleg ca il iubeste dar nici sa sufere asa nu merita. Toata ziua are o stare proasta. Ce sa.i mai zic sa fie bine?

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E foarte proastă prietena ta. Las-o, își merită soarta.

| LoveYou7784 explică (pentru anonim_4396):

Asa e cand iubesti -.-. Eu vreau doar sa o ajut sa.i fie mai bine. Asta nu inseamna ca e proasta si chiar nu merita.

| anonim_4396 a răspuns (pentru LoveYou7784):

În cazul unui om inteligent nu este așa.

| BlackAndWhite1 a răspuns:

Tine-te de capul ei pana intelege. Nu o lasa sa se impace.

| AnaRadu a răspuns:

Hei. Mai bine i-ai explica pana i-ar intra in cap ce este iubirea adevarata. Explica-i tot timpul ca nu este pentru ea si ca merita ceva mult mai bun decat ce are acum. Asa ca, incearca si nu te lasa.

| Mistiss a răspuns:

Mai bine ar trebui sa isi gaseasca altul. Si eu am avut prietene care au trecut prin astfel de situatii, dar au mers inainte si au gasit alta iubire. Dar, poate fi adevarat ca acel baiat sa fie bun (la inceputul relatiei). Este alegerea ei, pana la urma. Dar eu zic sa mearga inainte, cu alt baiat si sa nu se mai intoarca in trecut.
Sper ca te-am ajutat! happy

| ScoobyDoo323 a răspuns:

Mai bine ar trece peste...am si eu o "prietena" care iubeste mult un baiat si au fost impreuna (mult timp), dar ei s-au certat, amandoi au suferit si acum el e cu altcineva si ea vrea sa o distruga pe acea fata..si prin figurile pe care le-a obtinut si crede ca ea e mai importanta decat toti.si-a pierdut toti prieteni..mai nimeni nu vorbeste cu ea..deci mai bine prietena ta ar renuta, ar trece peste, daca nu vrei sa o vezi suferind..fii alaturi de ea..intelege-o, plangi cu ea happy da-i ciocolata/inghetata..cu timpul se va simti mai bine. daca esti langa ea. :3
Sper ca te-am ajutat si sper ca prietena ta sa se faca bine. Funda?