| cristina_4037 a întrebat:

Este vreo persoana pe aici careia ii place sa vorbeasca la telefon si e dispusa sa sa ma acompanieze la o convorbire, vreo 1-2 ore?big grin... Nu incepeti cu glume rolling on the floor, ca mie chiar mi-e frica. Sunt singura intr-o casa...la etaj, intr-o camera, pe pat. Casa noua, loc necunoscut si plus de asta se aud si zgomote ciudate.si...greierasi...nail biting...au inceput sa latre cainii... Si fir'ar ele de tigari, ca am pofta de una de 1 ora si, dar mi-e frica sa mai ies pe balcon laughing. Nu puneti intrebari de genul..." de ce ai mai ramas acolo daca ti-e frica"...sa va raspund de acum ca sa nu aveti de ce sa le mai puneti. Am mai stat odata, cand inca nu era terminata camera de sus, dar in seara aia am stat pana la 3 pe terasa in gradina si am vb cu o prietena...si stateam linistita, si dupa ce am inchis cu ea m-am bagat in "pat" ( daca se poate numii asa), si am adormit imediat. Asa ca eu vorbesc serios rolling on the floor. nail bitingworried... ah damn, chiar vreau o tgr >big grin:". Pup. a da. P. S nu conteaza reteaua daca aveti minute nationale, dar daca nu aveti, ar fi bine sa aveti cosmote rolling on the floor. Pup

Răspuns Câştigător
| mariobros a răspuns:

N-am facut asta niciodata, asa ca e in Bucket list-ul meuhappy. cine a vazut filmul stie despre ce vb.

12 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Hey... mi-a venit mie o idee. Dc nu stai u aici cu noi pe TPU si gata.Raspunde la intrebari, mai cauta ceva pe net ca sa treaca timpul. Fa ceva numai sa nu iti mai fie frica big grin
Sau suna pe o prietenawinkingCe zici de ideea mea?big grin

| Elly4all a răspuns:

Pacat sunt pe cosmote...:d...

| Diva a răspuns:

Ai grija! Sub pat se ascunde o fantoma... fugi repede

| Diva a răspuns:

Ce atata frica?! Lasa frica...cu frica mori indrum sa stii. Puneti un film pana adormi sau citeste o carte si gata

| mariobros a răspuns:

Crissa, care-i smecheria mai exact?

| cristina_4037 explică:

Este extraordinar. Si eu tongue

| cristina_4037 explică:

@mariobron nu e nicio smecherie...doar vreau sa fumez si mi-e frica sa is, daca vb la tel e altfel, si in casa se ud zgomote ciudate, si pentru mine vorbitul la telefon e linistitor big grin:"

| cristina_4037 explică:

Pacat ca nu exista sub pat rolling on the floor...pt ca sunt 2 saltele:d

| cristina_4037 explică:

Am gasit, da mumoasa si eu ma gandeam la asta.si se pare ca am gasit persoana tonguelaughing. SARACAAAAAAAA

| yoanna73 a răspuns:

Suna 0034666837688 sp

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Suna tu si iti vorbesc cat vrei, oricum nu pot sa intru pe messbatting eyelashes

| ismayl a răspuns:

Daca ai credit trm noua ca te sunam noi laughing big grin