anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ește vreo rușine dacă n-am iubită la vârsta de 18ani?

13 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Nu, e normal.Fiecare isi gaseste la timpul potrivit, asa ca inceteaza sa te mai compari cu altii.

| sammie a răspuns:

Pentru proști și pentru ăia care știu doar să fumeze, să bea, să se drogheze și să își dea freza cu gel ca să agațe toate panaramele de pe stradă, da.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu. Chiar deloc. Rușine e sa faci alte chestii.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns:

Nu este absolut deloc o rușine și nu ai de ce să-ți fie rușine ca nu ai o companie a unei femeie sau a unei fete lângă tine. Este absolut normal sa trăiești și singur.

| anonim_4396 explică (pentru MuatafaonurContInchisDeTot):

Nu e normal, părerea mea! Trebuie să ai o familie cu care să-ți faci un viitor frumos nu să stai toată viața cu mâna în sân.

| MuatafaonurContInchisDeTot a răspuns (pentru anonim_4396):

Singurătate nu te omoară te face mai puternic și conștient. Dacă tu nu poți trăi fără o iubita și compania unei fete sau femeie asta înseamnă că ești slab și depinzi de o femeie de o fată că să fi împlinit și fericit iar asta înseamnă că ești un om slab și nu poți reuși sa fi fericit și de unul singur și fericirea ta depinde de o femeie de o fată genul ăsta de om este extrem de slab și instabil și face femeie și fata aia ce vrea din tine ai grija mare în cine îți pui încrederea Adevărată și fericirea Adevărată nu trebuie sa depinzi Niciodată de o femeie și o fata astăzi este cu tine maine cu tovarășul tău și cu cel mai bun prieten al tău și tot asa mai departe nu face prostia asta să-ți pui fericirea Adevărată vreodată într-o femeie sau fata. Poți fi și de unul singur fericit poți trăi și de unul singur nu trebuie sa depinzi de o fata sau femeie ca să fi fericit. Nu singurătate te omoră și oamenii falși și mincinoși te pot omoră. Singurătate te întărește te face mai conștient mai puternic singurătate nu a loat Viața și fericirea nimănui dar în oamenii care îți pui fericirea și viața în fata lor și încredere ta îți pot lua viața.

| dullcat a răspuns (pentru anonim_4396):

Ce familie? La 18 inca esti un copil cu acte de adult.Mai are timp pana atunci, stai linistit.Are 18, nu 81.

| anonim_4396 explică (pentru dullcat):

Eu știu că de la vârsta de 18ani nu m ai ești considerat un copil.

| dullcat a răspuns (pentru anonim_4396):

Esti adult doar in acte.De la 17 la 18 ani nu se intampla absolut nicio minune, nu inveti cu ce se mananca viata.Adultii te vor considera tot copil, bunicii te vor considera adult caci pe vremea lor chiar iti intemeiai familie la 18-19, iar adolescentii si copiii mici te vor considera si ei wow, un adult!laughing Iar la ce intrebari vad aici in general, e clar ca nu ar strica sa se ridice varsta necesara la 21.

| RoxanaIoana108 a răspuns:

Categoric nu! Când simți tu si cand cunosti persoana potrivita.

| Lrs2015 a răspuns:

Nu, dar in ziua de azi toti se plang ca nu au pe cineva si nu fac sex inca din liceu laughing ca acum asa e normal. Nu te lua dupa toti, relaxeaza te si vezi ti de viata. Nu are rost atata bataie de cap aiurea, mai ales ca la 18 inca nici nu ai bine hormonii suficienti pentru sex.

| anonim_4396 explică (pentru Lrs2015):

Cine a zis că vreau relație pentru sex?

| Lrs2015 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru asta vor toti laughing si mai tarziu femeile vor pentru stabilitate financiara, iar barbatii pentru menaj si mancare

Întrebări similare