Wrestlingul nu este trucat si nici regizat! Cand te enerveaza cineva cum poti sa il lasi sa castige? Pentru ca asa vor producatorii? Pentru bani? Cum puteau sa regizeze asa ceva?
Wrestlingul nu este fals sau regizat! Daca te enerveaza cineva cum poti sa il lasi sa castige? Asa zic producatorii? Pentru bani? Cum poate fi regizat asa ceva? Astept raspunsuri.
Nu este adevarat...acei wrestleri sun ca niste actori care joaca intr-un film...acele scene spectaculoase pe care le vezi sunt trucaje... si ce mai credeam eu cand eram mai mic
Nu este adevarat... este doar un show biz... ma uit de multa vreme si imi place... ca un film de actiune... dar totul e fake... wwe, tna absolut totul... si daca vrei sa vezi ceva misto cauta spoilerele wwe acolo scrie ce se va petrece saptamana viitoare... programa... de ex: vine dx si ataca pe the legacy apoi mai intervin randy orton si ii salveaza dar vine si john cena... etc deci... E FAKE! si nu e bine sa faci la scoala ce vezi acolo... eu am incercat si ei nu "sufera" asa cum arata acolo cauta pe youtube... [fundita]:O3
Intr-un fel e intr-altu nu e, mai sunt si trucaje asta arata intr-un documentar
Wrestlingul(sportul in sine)se practica. Ceea ce vezi tu la TV(maimutoii uriasi ce se dau in stamba sarind unii peste altii)nu este atat de apropiat de realitate.
Twister09 întreabă: