Poi ma fratilor cum sa nu fie adevarat? Normal ca e adevarat. Voi chiar credeti ca aia se trantesc pe jos mereu la momentul potrivit? Ex.: Cand JBL i-a dat un picior in gura lui John Cena credeti ca acesta s-a lasat pe spate la momentul potrivit? NU! Sau cand se arunca aia de pe corzi si cad unii peste altii, credeti ca le mai e bine? Mda... Daca aveti ceva sa-mi spuneti personal id-ul meu este...@yahoo.com
Doar 75 la suta pentru ca acele 25 % sunt unele trucuri care nu se primesc si chiar ii dor
2 motiv ca el este fals pe ei astia Rey Mysterio....mai multi nici nu ii cheama asa EXEMPLU R-Truth-Ronald Killings
Rey Mysterio -Oscar Gutierrez
Sin Cara - Luis Urive... si altii
Io cred ca 75% e real pentru ca cand da pumni aia ii da incet pana si un copil rezista la ala da in wrestling a murit oameni gen omaga si alti si siau rupt picioarele si mainile si capu am vazut multe pe youtube da 25% nu e real ca tot se da mare si din asta
Pai. dragi mei, sa va spun ceva. Cele cu sange etc.sunt adevarate!
Normal ca sunt.deoarece daca ar fi trucate... fanii ar vedea ca e
dat cu katchup`. cum sa nu vada.sh ar sti ca e fake!
Dar unele manevre de-al lui Cena nu sunt reale!
de cate ori am vzut ca da cu pumnul p langa adversar!
dar sa stiti ca unele sunt adevarate`
cum mama naibii sa fie fals?
fanii ar mai da bani pentru bilete?
Nu va mai contraziceti eu am fost in sala la spectacol totul e adevarat stiu asta sigur
Wreslingu nu e adevarat e trucat 75% Wreslari au antrenamente speceale. Daca era adevarat nu trebuia sa moara de la atatea lovituri
Twister09 întreabă: