| 1Maya a întrebat:

Este ziua fiicei mele, implineste 14 ani si si-a invitat niste colegi acasa, asta fiind cadouleu pentru ea. Problema este ca nu stiu ce jocuri sau ce activitati sa ii dugerez pentru ca ma intrebat si nu sm stiut ce sa ii sugerez. Aveti voi niste idei? Dau funda

5 răspunsuri:
| Neo12 a răspuns:

Diverse jocuri (rummy, table, şah, cărţi(aici sunt multe jocuri), jocuri la pc, jocurile copilăriei (ascunselea, volei, alergata pe culori şi altele).
Muzică (genuri diferite pentru toţi copiii).
Filme (de preferat o comedie ca să-i distreze pe copiii).
Faceţi multe poze. E ultimul an al ei cu colegii (dacă e clasa a 8 a), iar acesta ar putea fi ultimul în care s-ar întâlni aşa în grup.
Dans, tot felul de concursuri de dansat.
Karaoke sau concursuri de creaţie (îi puteţi răsplăti chiar dumneavoastră pe copii cu diverse lucruri). Poate să creeze versuri, să picteze ceva frumos, să-şi facă portretele unul altuia(o să fie amuzant).
Care ţine cel mai mult cartea pe cap sau alt obiect.
Sper că v-am ajutat.
Sărbători fericite!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa joace fantanita, sa se joaca ceva gen ascunselea iar primul' care pune ochi trebuie sa-i dea un pupic urmatorului care pune ochi, sticluta, sa fie niste melodii si ei trebuie sa le ghiceasca si cine nu ghiceste minim 3 trebuie sa iasa din joc timp de 3-8 min., etc.

| AleAlexandraIdk a răspuns:

Karaoke, daca ai o casa mare poti sa le ascunzi niste comori ( dulciuri ) si sa ii pui sa le caute, jocul cu scaunele ( scaunele muzicale ), jocuri cu carti cu pedepse happy Mult succes, si la multi ani pentru fica ta :*

| Dobros a răspuns:

Maria nu cred ca e o idee buna faza cu sticluta laughing Nu uita totusi ca are 14 ani si mama aceasta nu cred ca e una moderna incat sa o lase sa se sarute cu orice coleg care ii cade laughing
Asa, pai, ai putea sa faca urmatoarele lucruri : O petrecere in pijamale, eventual daca sunt numai fete sau sa ramana doar niste fete peste noapte si sa doarma la tine acasa.
-mancare, neaparat pizza, tort, suc
-poate si muzica, dar nu sa huie casa
-un film bun, horror, drama sau romantism (drama si romantism de preferabil daca e o petrecere aniversara la care vin numai fetele); poate si un maraton de filme, asta in cazul in care raman peste noapte si depinde si de cat timp au.
-adevar sau provocare
-carti
-sah
-poate si table?
-Poate sa iasa si in oras?
Eu acum imi zic parerea, cea mai buna versiune ar fi asa:
1.Cumparaturi sau sa iasa in oras
2.Sa vina acasa, mancati ceva,
3. Distractie, muzica, bataie cu perne
4.Un film bun, pizza, snackuri
Si cam atat. ai de unde alege. sper ca te-am ajutat big grin

| MisteriousGirl97 a răspuns:

Muzica, jocul cu sticluta, sa o legati la ochi si sa ghiceasca persoana din fata ei, sa ii faceti o lista cu porunci. Cam atat stiu.