Esti indragostita rau de tot dar imi place cum scrii si tocmai din cauza asta am avut rabdare sa citesc pana la sfarsit. Felul in care ai desris tu problema e insa departe de a fi obiectiv. Cand suntem indragostiti avem tendinta de a face din tantar armasar deci e greu sa privesti obiectiv lucrurile. Ai discutat cu prietena ta care zice ca se intelege bine cu inculpatul acesta? Cred ca ea cunoscand persoana te-ar putea ajuta. Totusi pomenind de "injuraturi" si "plimba ursu" etc. ma faci sa cred ca ingerashu asta al tau nu e chiar asa ingeras. Zicandu-ti acele cuvinte nu cred ca s-a gandit ca nu te va rani. Sa iubesti o persoana cu adevarat inseamna sa incerci sa o faci fericita chiar daca trebuie sa te excluzi din ecuatie. Un " hai sictir" nu e o modalitate.Totusi poate (asta asa ca sa nu zici ca sunt negativista si ca nu cred ca ar putea fi o persoana buna ) ar trebui sa te interesezi despre trecutul lui, despre familia lui etc. Poate a avut candva o problema sau are care il impiedica sa-si arate latura lui buna. In fine, mai gandeste-te si la tine, ti se scrug ochii dupa el si el ce? Daca te place atunci sa-ti spuna? Ce asteapta? O minune? Sincer baietii pot fi dubiosi rau la fazele astea... In orice caz iti apreciez foarte mult felul in care ti-ai descris sentimentele, eu una le-am inteles perfect dar na... asta-i viata. Nu se intampla intotdeauna sa fie asa cum vrem. P.S: Ce clasa esti?
Sunt clasa a IX-a. si am spus ca vreau o parere obiectiva pentru ca stiu ca eu nu pot fi obiectiva.
By the way. la injuraturi raspund si eu. De cele mai multe ori el incepe insa uneori eu sunt prima care injura deoarece ma calca pe nervi si nu mai am ce replica sa ii dau. Iar cand el spune plimba ursu si eu ii spun sictir sau ceva de genul. In general raspund la provocarile lui pentru ca nu pot sa stau cu mainile in san. Nu pot sa rezist unei provocari mai ales cand am posibilitatea sa il inving pe el.
E greu sa traiesti langa un asemenea om care nu are capacitatea sa primeasca si sa daruiasca, decat clipe pe care le furi fara voia lui si vei suferi mult alaturi de o asemenea persoana, iti spun din propria experienta.De aceea totul ti se pare atat de special, pentru ca tanjesti dupa dragostea lui, pentru ca sufletul tau traieste pentru dragoste, pentru bucuria de a darui si a impartasi. Oamenii astia sunt oameni egoisti care si-au creat, si traiesc doar in lumea lor, fara sa le pese ce simt sau ce doresc altii de la ei.Tu esti o persoana sensibila si speciala si acest gen de oameni te va rani. Langa ei nu rezista decat oameni reci, rationali ca ei. Nu iti risipi dragostea caci nu are cine sa o aprecieze. Lasa-l in lumea lui de geniu nemultumit si frustrat si daruieste sufletul tau pur si curat unei inimi deschise sa-l primeasca.
E super! Si fostul meu era exact la fel. Jocurile pe calculator, pasiunea lui, discutiile cu celelalte fete sau cu baietii, cele mai interesante, eram si eu pe acolo cand isi aducea aminte de mine. Cu toate acestea, clipele traite alaruei de el au fost asa cum spui si tu, dumnezeiesti.
A inceput cu Doua maini de la Bosquito, a continuat cu Dream girl de la Smiley, cu Epilog de la Vama Veche si s-a sfarsit crunt cu Hey there Delilah de la Plain White TS, a urmat Because of you a lui Kelly Klarkson si apoi When you're gone a lui Avril Lavigne. Cam asa as putea descrie relatia noastra. Mesajul pe care le transmit cantecele se aseamana cu starile mele sufletesti pe care le-am simtit alaturi de el. Relatia a durat putin, mult prea putin. Cu toate acestea eu m-am simtit iubita si speciala alaturi de el si inca imi doresc ca iubirea noastra sa continuie, desi stiu ca este aproape imposibil.
Jur ca si eu m am regasit in descrierea asta a ta fata de el si de modul lui de comportare 90 / 100. Sfatul meu pe care si eu la randul meu l am aplicat e sa nu te dai batuta si sa incerci pe cat posibil sa l cunosti cu adevarat petrecand mult timp in compania lui.TE asigur ca amicul asta al tau se comporta exact cum se comporta amicul meu la inceput asa ca eu sunt sigura ca si el te place si ca pana la urma o sa iti recunoasca asta. Succes