Dumnezeule mare! Chiar am reusit sa citesc monstrozitatea asta de declaratie de dragoste care spre surprindera mea este scrisa aproape impecabil intr-un mod sincer si bine structurata.Te felicit ba chiar iti urez succes in legatura cu blondu co ochii verzi(chiar daca mie,conform descrierii comportamentului acestui tip facute de tine, mi se pare un om cu probleme de personalitate sau de control). Totusi am o mica nelamurire, cu ce anume am putea noi(cei de pe TPU) sa te ajutam cand tu de fapt n-ai postan nici o intrebare in acest mesaj?
Am cerut un sfat... am spus ca vreau o parere obiectiva asupra problemei. Daca vrei o intrebare: "Ce atitudine ar trebui sa adopt in aceasta situatie?"
Ce atitudine? Lasa-l balta! Uita-l! Gaseste un baiat care te merita si te place cu talente si defecte.Un baiat care sa te protejeze nu sa tipe la tine sau sa faca glume proaste.Un tip care sa nu faca de rusine numele de gentileman si sa se joace su sentimentele tale sincere.Nu stiu cati ani ai(mi-e lene sa-ti vad profilul) dar sunt sigur ca ai destula putere sa treci peste pasiunea asta care te afecteaza doar intr-un mod negativ oferindu-ti speranta si apoi spulberand-o! Bafta! Daca vrei sa vorbim mai mult lasa un ID caci sunt un strain prietenos.