| GeOrGiAnA_8498 a întrebat:

Esti dependent de telefonul mobil?

Răspuns Câştigător
| Kiddu a răspuns:

Nu, eu mai mult folosesc mobilul pentru poze.De vorbit nu prea tongue

19 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu imi place sa vorbesc la el si nu il folosesc decat cand am mare nevoie, ceea ce se intampla destul de rar.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu.big grin Cred ca sunt putin dependenta de acest site (TPU)happy

Anna
| Anna a răspuns:

Oarecum, da, sunt dependenta! Dar nu foarte inraita. Pot sta fara telefon o zi, doua, dar nu mai mult. Mi se pare un lucru strict necesar(pentru mine), si foarte util. E un lucru indispensabil-sa tin legatura cu prietenii, familia mea.chiar si cu clinetii meibig grin, desi atunci folosesc telefonul firmei(de cele mai multe ori).

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Nu sunt dependenta, il consider un lucru util pe care il poti folosi la nevoie.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Nu. Si sunt perfect de acord cu legiutoarea... Sunt atat de linistita cand nu-l am langa mine...

| ioanaa a răspuns:

Nu o pot numi dependenta, e doar un lucru necesar, cu care m-am obisnuit si care ma ajuta sa iau legatura rapid cu cineva cand am nevoie. Dar nu sunt disperata atunci cand raman fara baterie sau fara semnal. Deci, totul in limita normalului.

ValiMocanu
| ValiMocanu a răspuns:

Este o necesitate, asta nu da dependenta. Dependeta vine de acolo de unde iti place sa savurezi, sa te desfeti, sa te incarci... Pe cand la telefon, poti cel mult sa te descarcilaughing

| anonim a răspuns:

Nu

| Little Kid a răspuns:

Nu prea! Are dreptate mumoasalaughinghappy si eu sunt oarecum dependenta de sitelaughing

| guralivul a răspuns:

Nu cred ca o pot numi dependenta.cred ca e comoditate si utilitate.

| funkydiva a răspuns:

Sincer... am o oarecare dependenta, dar nu una grava. Nu prea mai vorbesc la telefon de cand m.am despartit de ultimul prieten.

| Ioonela a răspuns:

Nu. nu sunt dependenta de telefonul mobil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Sunt mult mai liniștită când nu îl am lângă mine.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nicidecum! in momentul asta chiar nu stiu pe unde este mobilul, niciodata nu am stiut numarul si nici nu il folosesc decat foarte rar.nu sunt genul de tipa care isi scoate mobilul pe masa alaturi de ochelarii armani...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din nefericire, da.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nop happy

| floryroscata74 a răspuns:

Nu...este o necesitate, un obiect util, ma folosesc de el cand am nevoie.am momente cand vb la tel.cu sora mea si o ora. ne vedem foarte rar...

Întrebări similare