| PauLa.M a întrebat:

Esti fericit/a? De ce?

Răspuns Câştigător
luciana
| luciana a răspuns:

Da! Sunt fericita, caci am aceiasi prieteni loiali,- de o viata; ca D-zeu, mi-a daruit doua gemene minunate; ca acum mai am si un scump de nepotel de 4 luni de zile; ca am un tata ce inca traieste la 86 de ani; si nu in ultimul rand, - un Sot cu care impart fericirea de o viata, care- mi da imboldul sa merg mai departe atunci cand sufletu-mi plange cu lacrimi amare; care ma incarca cu energie si imi da putere sa uit de boala ce o clipa mi-a luat speranta la viata; care ma protejeaza si imi e aproape, atunci cand trebuie sa o iau mereu de la capat, sperand ca nu e in zadar; care sta langa mine, cand aripile-mi, se frang de neputiinta si sufletu-mi sangereaza gemand de-atatea incercari... Da sunt fericita, ca inca, Traiesc; ca ma uda ploaia de afara, ca ma bate vantul rece de seara; ca diminata ma trezesc in latratul atator caini vagabonzi la auzul masinii de gunoi; ca ma bucur inca de racoarea serii acestei zile de septembrie fugar'; de filmul revazut mereu de aceiasi proasta calitate, dar azi oricum nu am chef de un CD; de sfredelul atator percutoare ce gauresc betonul pentru. inca un Aer Conditionat montat sus, undeva; si ce as mai putea sa imi doresc, decat sa ma Trezesc din somn si Maine dimineata si sa o iau de la capat iar... Lucien.

12 răspunsuri:
| :x:Xj.b:X:x. a răspuns:

Sunt fericita..pentru ca am o familie minunata si prieteni pe care ma pot baza in orice situatie :X:X:Xi love my life!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Sunt fericită, dar nu pe deplin. Lipsește o piesă de pe tablă, urmează să o găsesc pentru a face fericirea completă.
Pa, pa.

| pypa007 a răspuns:

Da as fericit mersi pentru intrebare

| fluturas a răspuns:

Sunt fericita pentru ca nu am de ce sa fiu trista

| Gabry a răspuns:

Sunt foarte fericita.Pana acum totul merge bine si eu cu un ranjet pana la urechi!
E weekend!

| mada. a răspuns:

Da, sunt fericita! pentru ca am langa mine toate persoanele pe care le iubesc si de care am nevoie!happy

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da. Fiindca iubesc si sunt iubita, am o casnicie implinita, o cariera care imi place si astept intotdeauna cu nerabdare si placere clipa urmatoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Omul se adapteaza invata, a trebuit sa invat sa fiu fericita, nu am primit iubire cand eram copil iar cand am crescut am constatat ca nu sunt multi aceia care te lasa sa fii fericit, asa ca imi construiesc micile fericiri, si culmea, imi si iese!

| Mwhahahaa a răspuns:

Buna

Sunt si nu sunt. Sunt pentru ca e weekend.si nu sunt pentru ca sunt plictisita si il astept pe tatal meu s vina cat mai repede din Turciaa:Xlove struck cu dulciuri rolling on the floor)))) love struck

papa
xoxo

| sTeFaN. a răspuns:

Pai sunt fericit dar nu pe deplin ca @Legiuitoarea.

| marsy a răspuns:

Uneori ma simt fericita. alteori nu.

| SweethearT a răspuns:

Daa:X. din multe motive, am familie frumoasa, am o foarte buna prietena cu care vorbesc ce vreau, cand vreau, am prieteni apropiati cu care ma distrez, am colegi nebuni laughing si facem scoala dintr-un calvar, un calvar mai mic, am o sora mai mare care mi-e alaturi la bine si rau, stau intr-un oras mare, am mall-uri pe aici si am mereu soarele deasupra mea happy.

Aa da big grin am un hamster micut :X

Întrebări similare