Da! Sunt fericita, caci am aceiasi prieteni loiali,- de o viata; ca D-zeu, mi-a daruit doua gemene minunate; ca acum mai am si un scump de nepotel de 4 luni de zile; ca am un tata ce inca traieste la 86 de ani; si nu in ultimul rand, - un Sot cu care impart fericirea de o viata, care- mi da imboldul sa merg mai departe atunci cand sufletu-mi plange cu lacrimi amare; care ma incarca cu energie si imi da putere sa uit de boala ce o clipa mi-a luat speranta la viata; care ma protejeaza si imi e aproape, atunci cand trebuie sa o iau mereu de la capat, sperand ca nu e in zadar; care sta langa mine, cand aripile-mi, se frang de neputiinta si sufletu-mi sangereaza gemand de-atatea incercari... Da sunt fericita, ca inca, Traiesc; ca ma uda ploaia de afara, ca ma bate vantul rece de seara; ca diminata ma trezesc in latratul atator caini vagabonzi la auzul masinii de gunoi; ca ma bucur inca de racoarea serii acestei zile de septembrie fugar'; de filmul revazut mereu de aceiasi proasta calitate, dar azi oricum nu am chef de un CD; de sfredelul atator percutoare ce gauresc betonul pentru. inca un Aer Conditionat montat sus, undeva; si ce as mai putea sa imi doresc, decat sa ma Trezesc din somn si Maine dimineata si sa o iau de la capat iar... Lucien.
Sunt fericita..pentru ca am o familie minunata si prieteni pe care ma pot baza in orice situatie :X:X:Xi love my life!
Sunt foarte fericita.Pana acum totul merge bine si eu cu un ranjet pana la urechi!
E weekend!
Da, sunt fericita! pentru ca am langa mine toate persoanele pe care le iubesc si de care am nevoie!
Da. Fiindca iubesc si sunt iubita, am o casnicie implinita, o cariera care imi place si astept intotdeauna cu nerabdare si placere clipa urmatoare.
Buna
Sunt si nu sunt. Sunt pentru ca e weekend.si nu sunt pentru ca sunt plictisita si il astept pe tatal meu s vina cat mai repede din Turciaa:X cu dulciuri ))))
papa
xoxo
Daa:X. din multe motive, am familie frumoasa, am o foarte buna prietena cu care vorbesc ce vreau, cand vreau, am prieteni apropiati cu care ma distrez, am colegi nebuni si facem scoala dintr-un calvar, un calvar mai mic, am o sora mai mare care mi-e alaturi la bine si rau, stau intr-un oras mare, am mall-uri pe aici si am mereu soarele deasupra mea .
Aa da am un hamster micut :X
Andrei67y5 întreabă: