| Pandicorn123 a întrebat:

Esti invizibil. ce faci o zi intreaga, raspunsul cel mai creativ primeste un fundoi dunditza sau funda laughing pe bune

10 răspunsuri:
| StefanutZ_1919 a răspuns:

As ridica fustele fetelor pe strada, as fura la greu si as scuipa in fata un politist...sau mai multi politisti ca am boala pe eilaughing

| teiube a răspuns:

Daca as fi invizibila as intra pesteto pe gratis si as merge la cumparaturi as lua fara sa platesc as putea merge chiar in parlament pote sa le dau niste semne alesilor poate as pute schimba ceva mi-as razbuna pe toti dusmani i-as speria de moarte ii si imaginez chipul lor aaaaaaaaaaaaaaa o fa fa fantomaaaaaaaaaaa as rade copios si cam ata o zi e scurta nu prea poti sa faci multe.era bine macar o saptamana sa fi invizibila pa.

| MenInShadow a răspuns:

M-as duce pe la toti bogatanii din cati pot, as fura mai mult de jumate din bani, si as da la fiacare sarac si copil al strazii...
Apoi, m-as duce prin casa la basescu si boc, sa vad cat de "saraci" sunt si ei, fac poze, si arat lumii!
Si in ultimu rand, cred ca mie, si tuturor elevilor de la mine din scoala, le-as umple catalogul de nota 10!
Ce castig eu din asta? Pai cu saracii, o sa ajung in Rai, cu basescu, poate ajung presedinte in locu lui, si cu catalog, trec clasalaughing deci in mare parte, imi iese si mie cevalaughing

Apache
| Apache a răspuns:

Stau in vestiarul fetelor big grin

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Silviix3 a răspuns:

Buna!
M-as plimba goala prin mijlocul soselei, apoi m-as duce la KFC si as arunca cu pungi de la McDonal's in clienti.As infunda ghiuvetele de la toate restaurantele cu batiste si apoi as merge pe la clienti pe sub mese si i-as descalta, as lua papucii si-as face un morman in fata usii restaurantului.As aduce caini si as striga: "La rontait!"
Dupa ce-ar termina de rontait papucii i-asi incalta inapoi pe barbati cu pantofi de femei si pe femei cu pantofi de barbati.Apoi as lua o fuga prin mijlocul strazii pana as da de o masina decapotabila, as sari in ea si as da cu o banana in cap soferului. Dupa ce m-ar duce juma de oras as sari in fata unui tir si as dansa rumba. Apoi m-as teleporta acasa la iubitul meu si i-as ascunde sosetele in congelator.As lua toti dusmanii la rand: m-as duce la fiecare acasa si le-as cauta si citi jurnalele,apoi le-as lua acasa,le-as face publice pe un site apoi le-as arunca pe-un bloc.Mi-as lua o parapanta si mi-as da drumul de pe un spital,as fura bebelusul unei tantii si l-as duce la zoo, as arunca cu pufuleti in loc de avioane, pe geam.Pfff,as face multe.

| sisoloco a răspuns:

Pai eu as sta pe langa fete le-as mai ridica fustele iau hainele de pe ele si le arunc...As luat tot ce vreau de la magazine supermarket etc. Toti cei care m-au enervat vreodata acum vor plati. daca e in rimpul scolii mai modificam cate o nota mai motivam o absenta. As trage pantalonii baietilor. As speria lumea. Si tot ce imi vine atunci in cap. big grin Sper ca am fost bun...

| Pandicorn123 explică:

Mijto tare toate sunt foarte reusite si amuzante haideti sa vedem acum cine are cele mai trasnite idei cine ma va face sa rad va primi fundita

| sisoloco a răspuns:

Pai simplu vin la tine si mi dau funda singur