Contra. Persoanele aflate vesnic in cautarea unui bronz perfect, care merg frecvent la saloane pentru a se bronza artificial, au un risc mai mare de cancer de piele cu 69 de procente fata de restul, si asta inainte de a implini 40 de ani. Daca mergi la solar o data pe luna si ai sub 35 de ani, riscul de melanom ajunge la 75 de procente.
Desi pericolul este mare la cei care merg des la solar, el nu dispare nici in cazul celor care frecventeaza mai rar aceste saloane.
Contra pentru ca pe langa ca poti face cancer, bronzul e o reactie de aparare e corpului care dauneaza piele, distruge colagenul, provoaca riduri prin distrugerea colagenului si a apei care dau caracterul moale si elastic al pielii.Si de parca astea n-ar fi suficiente mai si platesti.
Contra,categoric,in primul rand nu imi place pielea bronzata si in al doilea rand iti pui in pericol sanatatea. Daca vrei bronz,asteapta sa vina vara si mergi la mare, la piscina etc si bronzeaza-te acolo, fiindca ala e bronzul adevarat. Oricum, toamna si iarna nu cred ca vei avea nevoie de asa ceva, doar nu sta nimeni sa te dezbrace de cele 1000 de haine sa vada daca ai pielea bronzata sau nu!
Contra.Multe prietene de-ale mele se duc, de aceea am si pus intrebarea.Un bronz e sexy la o fata, dar sa ne gandim si la urmari:risc ridicat de cancer si piele lasata si imbatranita peste cateva zeci de ani. Ceea ce nu-mi place deloc, eu vreau sa fiu o "baba" care se tine bine la varsta ei
Contra deoarece poti face cancer si tin mai mult la viata mea decat la frumusete. sper ca te-am ajutat!