O.O Alt roman nu puteai scrie? Stiu ca o sa ti se para o prostie raspunsul meu dar ai incredere. Fetele dupa ce fac dragoste, dupa o perioada de timp incep sa le creasca sanii si fundul destul de mult si de bine. Nu iti recomand asta. Daca vrei sa o faci e decizia ta. Daca nu incearca sa mergi la o sala de fitness. Daca nu, solutia sunt silicoanele! Sa ai o zi buna .
Mi-am inceput viata sexuala acum un an Ghici ce? Nici-o schimbare ma asteptam ca, corpul meu sa se schimbe in rau da nu a fost nici o schimbare iar sala de fitness neah parintii mei nu sunt deacod cu asta
De curiozitate te rog sa imi spui cati ani ai. Pentru ca schimbarile se fac foarte treptat. Nu una-doua s-ar putea ca pe 1 an 2 sa imi dai dreptate pentru ca eu stiu si o sa vezi ce se intampla :p.
• Inmugurirea sanilor: 8 - 13 ani
• Cresterea parului pubian: 8 - 14 ani
• Cresterea in inaltime: 9 1/2 - 14 1/2 ani (varful cresterii: 11 - 13 1/2 ani)
• Prima menstruatie: 10 - 16 ani
• Cresterea pilozitatii axilare: 10 1/2 - 16 1/2ani
• Schimbari in forma corpului: 11 - 15 1/2 ani
• Marimea sanilor ajunge la dimensiunea adulta: 12 1/2 - 16 1/2 ani
Toate aceste repere sunt orientative si nu exista niciun motiv de ingrijorare daca "termenele" sau "ordinea" nu sunt respectate.
Si ai prieten? Scuze, nu vreau sa fiu deloc rea, dar daca tu te consideri asa urata.
Deci am 1, 67 si mai cresc sigur, picioare lungi, fund bombat, sani perfecti pentru corpul meu, degetele de la maini lungi si subtiri, fata fara nici un cos, sprancene frumoase chiar si ne pensate, acum le pensezi si sunt foarte sexi. Par destul de lung, saten, unghii mereu ingrijite. Ma imbrac destul de dragut dupa parerea mea. Am 14 ani. Si toate fetele imi spun ca am o fata frumoasa. Ochi caprui frumosi, buze nici mari, nici mici, roz inchis, nas perfect incadrat fetei.
Am 14 si in cl a 5-a am avut media 10, a6-a 9,97, a7-a 9,90. ( am mentionat asta pentru ca si tu ai spus de prietena ta)
Cum de nu am prieten? Nici macar nu m-a intrebat cineva...
Tu frumoasa din padurea adormita nu adormi tu definitiv sa mai scapam de-o vita? Daca nu te-a intrebat nimeni inseamna ca esti urata sau prea fitoasaSi da am prieten si arata perfect 1.80 brunet ochi mari si negri si un corp superb face baschet innot si lupe libere nu am zis ca sunt urata am zis doar ca nu sunt multumita de corpul meu.