@Alex "chestia aia rosie " tare asta
Bun, nu-i problema, ai numa 10 ani...pe la 12-13 ani incepi
Bună.
Pe tine te preocupă mărimea sânilor la vârsta de 10 ani?
Mai bine du-te tu frumuşel şi fă-ţi ghiozdanul, că mâine ai şcoală!
Ai tot timpul din lume să te dezvolţi!
Baftă!
pa, pa.
Salut! Ar trebui sa vorbesti cu mama ta despre aceasta problema, eventual sa mergi si la un doctor. Oricum, parerea mea este ca nu e nimic grav deocamdata.Esti inca mica.Bafta!
Acum sincer, esti batuta in cap?
10 ani! 10 ani fetito! Ce forme vrei sa ai?
La 18-19 ani daca raman tot asa plati, e o problema. Pana atunci explica-mi si mie la ce iti folosesc? Chiar nu ai ce face? Batuti in freza mai sunteti frate. Fiecare se dezvolta in felul lui, de obicei, mai intai iti apare parul pubian, secretiile vaginale dinaintea menstruatiei, abia apoi incep sa iti creasca sani. Tu de abia ai iesit de la gradinita si ce vrei sa faci? Sa te duci pe centura? La ce iti trebuie sani? Mai astepta ca nu mori Doamne, de ce atatia prosti pe lume? Copil fara minte cu prea mult timp liber. Dupa ce postez raspunsul trebuie neaparat sa imi fac o cruce, am vazut multe de cand sunt pe TPU, fete de 12, 13, 14 ani care au "probleme" cu sanii, dar de 10 ani, niciodata. Bafta
Na poftim aici fata educata)
Stai calma, eu am o amica care e in clasa a8a si abia se dezvolta.
Pt. ce ai nevoie de ei la 10 ani?). Nici chestia aia rosie nu ti-a venit, si tu vrei sani.
Lool
Nu este nici o graba! nu iti mai fa atatea griji pentru ca inca nu este cazul. Iti vor creste doar ca inca nu este timpul. Unele fete se maturizeaza mai repede altele nu
Nu este nici o graba! nu iti mai fa atatea griji pentru ca inca nu este cazul. Iti vor creste doar ca inca nu este timpul. Unele fete se dezvolta mai repede altele nu
Soarta! pe la 12 ani incep sa ti se dezvolte. si oricum dc nu vorbesti cu maica-ta despre chestii din astea? crezi ca netul e cel mai bun prieten al tau? vazi mai fetito ca toata lumea poate sa iti citeasca intrebarea
Toate fetele pe care le-am cunoscut, cu aceasta "problema"...nu vrei sa stii ce busturi au ajuns sa aiba.
Ti-as putea spune ca "la 10 ani, blah-blah..." dar esti d-ra si e normal sa ai astfel de preocupari.
Stai linistita, ai destul timp. Abia ai 10 ani.Sanii incep sa se dezvolte normal in jurul varstei de 12 ani, timp in care trebuie sa-ti vina si ciclul menstrual pe care presupun ca nu il ai inca.Nu trebuie sa incerci sa ii maresti tu cu medicamente sau operatii. Or sa se dezvolte singuri. Daca am putea vorbi peste 2 ani mi-ai putea spune ca am avut dreptate.Rabdare este cuvantul potrivit pentru tine.
La 10 ani tu vrei sani?
te uiti prea mult la tv
de la 12 ani incep sa se dezvolte deci nu-ti fa griji
pa