| olitzutza a întrebat:

Eu am 12 ani jumatate si nu mi-a venit ciclul. Ce sa fac? Trebuie sa ma speri? E ceva in neregula? Mi-e frica si de faptul daca o sa ma doara...Cine a trecut prin experienta, va rog, spuneti-mi mai multe!

Răspuns Câştigător
| CGAlexandra a răspuns:

laughing)
Nu te sperialaughingDepinde de organismul fiecarei fete. Poate o sa-ti vina peste o saptamana, o luna, un anhappyNu ai de ce sa te ingrijoreziwinking

| olitzutza explică (pentru CGAlexandra):

Multumesc pentru sfat!happy Pe curand si LA MULTI ANI!

8 răspunsuri:
| Alexăndruţaa a răspuns:

•Hei kiss. Stai linistita laughing. Nu trebuie sa.ti vina la o varsta exacta. De exemplu mie mi.a venit abia la 13 ani iar unei prietene la 9 ani. Deci difera varsta. Nuu trebuie sa.ti faci griji, e totul in ordine love struck

•Pe mine nu m.a durut absolut deloc. Dar ca sa previi durerea poti sa faci urmatoarele chestii:
-Sa nu stai pe ciment, pe jos. PE RECE. Event` pune o patura thinking
-Sa umblii imbracata cand e mai frig.

Atat kiss. Pe restul le discuti cu mama tabatting eyelashes. SPUNE.I TOTUL. Altfel ea nu te poate ajuta kiss.

| Rockart a răspuns:

Bună! Menstruaţia îţi vine când organismul tău este pregătit şi dezvoltat.Nu ai de ce să te sperii pentru că fiecare se dezvoltă în felul ei. Ştiu fete de 15 ani cărora nu le-au venit.Stai liniştită... doar dacă nu ţi-a venit după 17 ani e o problemă.

Şi nu doare.Probabil puţin spatele sau burta.Dar asta depinde... de exemplu pe mine nu mă doare nimic, mă i-a pe nepregătite pe când o prietenă cu o săptămână înainte se smiorcăie de spate.

| Raluca_5709 a răspuns:

Stai linistita,nu ai motive sa ti faci griji, prima menstruatie apare in momentul in care organismul tau este pregatit, vei avea anumite dureri menstruale dar nimic de speriat

| CrazyPittica a răspuns:

Mie mi-a venit la 11 ani darnu e nimic daca iti vine la 13-14 ani.Depinde de organism.O sa ai dureri de burta cammari dar iei un calmant si trece.Ai grija de tine!

| olitzutza explică:

Mi-e tare frica va rog spuneti-mi ceva!

| Chety a răspuns:

Interesantwinking

| xMariaXDianax a răspuns:

Stai linistita.nu`i nici o graba oh go on
Mie mi-a venit la 12 ani.
Dar mamei mele iavenit abia pe la 16-17 ani.
Acuma faza cu durerea.Nustiu. Depinde de organism.