anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am 12 ani si am auzit di din clasa si de la televizor despre menstruatie si ma mai uit pe unele site-uri pentru a afla mai multe, dar parintii mei nu stiu asa ca ma gandeam daca sa le spun sau nu fiindca s-ar putea sa ma certe si sa spuna ca sunt mica pentru asa ceva si nu stiu ce sa fac. Apropo sunt la pubertate.

Răspuns Câştigător
| foxsilver a răspuns:

Este foarte bine ca te informezi inca de pe acum,despre ce se intampla cu corpul tau,respectiv,transformarile ce au loc in aceasta perioada.Dar,pe de alta parte, este indicat sa stai de vorba si cu mama ta, pentru ca ea iti va da multe sfaturi despre cum trebuie sa te ingrijesti, ce trebuie sa faci, si ce nu.Fiind o perioada foarte importanta in viata unei fete, comunicarea cu parintii, in special cu mamele, este aproape obligatorie.In plus, se produce o apropiere si mai mare intre tine si mama ta, veti deveni ca doua prietene.Vei avea doar de castigat, daca vei vorbi cu ea.

| ElleElly a răspuns (pentru foxsilver):

Iti multumesc ca mi-ai spus, dar sunt mai apropiata de sora.crezi ca pot sa-i spun mai intai ei?

| foxsilver a răspuns (pentru ElleElly):

N-am stiut ca ai si o sora! Da, categoric ii poti spune mai intai ei, mai ales daca este mai mare decat tine, dar totusi nu amâna prea mult discutia si cu mama ta.happy Nu trebuie sa-ti fie teama! Acum ai ocazia sa te apropii si mai mult de ea.In felul acesta nu vei mai avea retineri pe viitor, sa discutati despre absolut orice problema.In cine poti avea incredere mai mare, decat in propria-ti mama?!

Iti multumesc pt.ca mi-ai zis, dar cum sa ii zic? cum sa incep conversatia?

11 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Citește pe www.seximus.ro
Pa, pa.

| foxsilver a răspuns:

Ai putea s-o intrebi in felul urmator:"Mamai, ai 5 minute libere ca sa te intreb ceva?"Apoi ii spui asa:"Am auzit la scoala si la televizor, vorbindu-se despre menstruatie.Ce este si ce trebuie sa fac atunci cand o sa-mi apara si mie?"
Cred ca e un inceput de discutie destul de normal dintre o mama si o fiica.Hai,curaj!

Multumesc mult!
tu cati ani ai si esti junir sau senior la cont? mi-as dori sa ne cunoastem mai bine.esti de acord?

Cu placere! Eu sunt senior, si este foarte posibil sa am varsta mamei tale.happyIn orice caz, in masura in care voi putea, am sa te ajut, raspunandu-ti la intrebari.

Mama are 44-45 de ani.happy

Vezi,am fost pe-aproape.Eu am 43.happy

Pentr un adult ai un suflet de copil(asta e bine)happy

| Maximdoi a răspuns:

Este o scurgere de sange periodica, lunara, pe cale vaginala (pe unde ai iesit tu, noi )