| VlaAaDuTzZ333 a întrebat:

Eu am 12 ani si imi place de o fata din clasa mea. Ce pot face ca sa o fac sa vina la mine sa faca ea primul pas.(am 70 kg si 1.78 cam mare da ii bine sau mai trebuie sa slabasc daca da cat?)si nu-mi vine nici o idee cum sa intru in discutie cu fata aia ca daca o vad pe strada nu stiu ce sa-i zic chiar ma blochez ca de obicei la scoala sunt foarte vorbaret si in pauza chiar cu fetele dar cu ea nu pot nu stiu de ce si nici ea nu vorbeste cu mine.Doar atat am avazut ca in ora de ed fizica am stat pe banca ca eram racit putin si ea a stat pe banca dar nu stiu de ce si s-a cam uitat la mine si atat. Oare ma place? Pot face ceva sa o impresionez cumva la scoala ca pe strada nu pot ca ea merge cu trnu acasa.Sa fac ceva ca sa vina ea dupa ore sa vorbeasca cu mine. Odata un coleg nu a lasat-o in pace si pentru asta l-am batut da nu cred ca a observat doar atat mi-a zis,, Mersi,, Oare ce pot face in privinta asta adica sa o fac sa vina la mine sa vorbeasca cu mine ea sa faca primul pas ca eu m-am chinuit de vreau 4-5 ori si nu pot.Deci fetelor baietilor niste raspunsuri vo rog ca simt ca innebunesc pe zi ce trece!

1 răspuns:
| caloianuflorentina a răspuns:

In primul rand buna, eu ma numesc florentina am 11 ani.pai eu sunt de parere ca ar trebui sa incerci sa slabesti.pentru noi, fetele, conteaza aspectul unui baiat.si dupa,incearca sa o impresionezi,deexemplu:cumpara-i o floare sau arata-i ca tii la ea,si incet incet, o sa va apropiati
si apropo, sa slabesti cam 10-15 kilograme.stiu,este mult, dar trebuie daca u chiar tii la acea fata