Stai deoparte! Cum adica el are prietena, nu se desparte de ea si vrea sa fie cu tine? Asta e inacceptabil.Acum se scuza ca esti prea mica pentru el, deoarece a gasit probabil alta fata sau este in continuare cu prietena lui. Fereste-te de baieti de genul asta! Vor doar sa fraiereasca fetele.Cauta alt baiat, mai apropiat de varsta ta.Desi are 20 de ani, nu da deloc dovada de maturitate.
Caută pe cineva de vârsta ta, sau o vârstă apropiată. O relaţie între un bărbat de 20 de ani şi o fată de 14 ani este corupere de minori din punct de vedere legal. S-ar putea ca bărbatul să aibă probleme. Din altă ordine de idei el are prietenă... Nu e din acelaşi oraş, dar după ce a plecat tipa voia să se cupleze cu tine... Cum te-ai simţi dacă ai ajunge în aceaşi situaţie şi el şi-ar găşi pe alta. E prea multă bătaie de cap pentru nimic. Mai bine caută pe cineva de o vârstă mai apropiată şi care să te respecte.
Renunta la el, fiindca este neserios.Nu trebuia sa faca astfel de glume cu un copil de 14 ani.
Buna!
Sfatul meu este sa mai bine stai tu linistita, asa cum esti.
Are 20 de ani, tu ai 14. nu te gandesti si tu putin?
El vrea altceva, nu o relatie.
Gandeste-te. te vrea in pat.si peste 2 zile."imi pare rau, s-a terminat" in cel mai bun caz. daca e extrem de tembel.iti zice direct Pa.
Cred ca mai ai tu vreme de baieti. dar daca totusi vrei sa ai un iubit, cauta-ti si tu unu' de vreo 15, 16 ani .nu 20.
Bafta.
Eu zic sa stai linistita... tipu' are 20 de ani vrea relatie ...si cred ca esti constienta ca nu poti sa ii oferi ce vrea el ...sau poate poti...cine stie... daca tii mortis sa fii cu el... vorbeste-i si impartaseste-i sentimentele tale...
Buna
eu te inteleg ca tie iti place tipul da...esti prea mica.frageda si el este prea mare... vrea alceva de la tine...nu te lasa pacalita! ai grija!
Nu o lua in nume de rau, dar cred ca vroia doar sa faca misto de tine. Tu ai 14 ani, esti doar o pustoaica. Si in plus un baiat de 20 de ani, are si alte pretentii...
Pai tie iti convine sa fii pe locul 2? Cand vine prietena tu stai pe tusa cand pleaca apari... Daca asa face cu ea cu tine crezi ca va face altfel? Si cred ca stii ce vrea el de la fete, da? Chiar nu mai aveti jena de nimic, respect fata de o alta fata, respect de sine...nimic, nimic?