Eu am 15 ani, am facut-o acum 6 luni cand aveam 14 ani, iti zic ca sexul nu e chiar usor pe cum pare, trebuie sa fii pregatiti din toate punctele de vedere ( fizic, psihik ) in primul rand trebuie sa stii cum sa te protejezi, sa ai grija cu cine o faci caci prima experienta nu se uita, ai grija poti fi dezamagit un prieten de al meu a ejaculat dupa 3 minute de la inceperea actului sexual si a suferit o trauma, eu pot zice ca am fost rezistent 24 minute, deci baiatu sexul nu este egal bagarea si scoaterea penisului din vagin, semnifika dovada de dragoste pe care i-o dai partenerei
Haideti sa fim seriosi! nu conteaza virsta toti vreau sa faca sex toti vreau sa incerce lucrul asta! si voi cind erati de virsta de 11-18 ani vreeati sa faceti sex si baiatul asta a intrebat daca poate cineva cu un penis de 12 cm sa lase o fata fericita dar nu ca sa sse uite la dinsul sau el a intrebat daca e bine, si daca poate face o fata de 15-18 ani vesela si
Sall all am si eu 14 ani ...nu va intreb asta ca imi este frica sau tot felul de prostii.Am si eu 14 ani si lungimea penisului de 14-15 cm... Vreau sa stiu daca o sa am probleme pe viitor. ca-sa stiu ce am de facut
Nu-s ce sa zic frate, uite eu am 17 ani si am un penis de 14 cm, oare e normal sa fie asa?, astept un raspuns de la cei cu experienta
Nu-s frate ce sa zic, eu am 17 ani si am un penis de 14 cm, oare e ceva normal? astept un raspuns de la cei mai cu experinata
Nu-s ce sa zic frate eu am 17 ani si am un penis de 14 cm oare e ceva normal? astept un raspuns de la cei cu experienta
Hai sa auziti si un raspuns de la batranul Axel mai asteapta pana faci 18 ani ca de acu de la 14 prea te expui multor pericole etc...Toti baietii se intreaba cateodata chiar si de la varste mici daca o au suficient pentru a satisface o fata! Deci sfatul meu este mai asteapta ca toti trecem printr-o opsesie de asta la o anumita varsta si vei realiza ca nu esti gata decat dupa 18 ani!