Nu-s ce sa zic frate, uite eu am 17 ani si am un penis de 14 cm, oare e normal sa fie asa?, astept un raspuns de la cei cu experienta
Nu-s frate ce sa zic, eu am 17 ani si am un penis de 14 cm, oare e ceva normal? astept un raspuns de la cei mai cu experinata
Nu-s ce sa zic frate eu am 17 ani si am un penis de 14 cm oare e ceva normal? astept un raspuns de la cei cu experienta
Sall all am si eu 14 ani ...nu va intreb asta ca imi este frica sau tot felul de prostii.Am si eu 14 ani si lungimea penisului de 14-15 cm... Vreau sa stiu daca o sa am probleme pe viitor. ca-sa stiu ce am de facut
O să fii perfect pe viitor, nu-ti face griji!
Am si eu 14 ani si marimea penisului e de 8 cm oare e normal? pentru mine cred ca nu-i normal dar pentru tine da.
Cum sa ai mah penisul de 34 cm? esti nebun... exact 34 de cm e recordul mondial care il detine Jonah Falcon... auzi la el 34 cm cred ca al tau e mai mic ca si al lui "altu" vai de viata ta mah
Daca vrei sa satisfaci o fata.prima oara trebuie sa ai un psihic foarte dezvoltat.sa stii sa vorbesti si sa atingi corzile sensibile fetei.sa faci anumite gesturi si sa fii tandru.la varsta ta asa eram si eu.nerabdator.si stai linistit ai o marime bunicica.si va fi si mai buna cand vei inainta in viata putin.asteapta ce e al tau e pus deoparte