| altul a întrebat:

Eu am 14 ani si penisul de lungime 12 cm 13 credeti ca as putea satisface o fata de 18 15 ani?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Stai liniștit, o fată este satisfăcută dacă poți să-i oferi cu adevărat dragostea fizică și sufletească.
Ești în regulă.
Pa, pa.

76 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 14 ani si penisul de lungime 8-9 cm credeti ca o sa mai creasca?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Io am 14 ani si am de 16 cm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda eu am 18 ani si am penisul de 21cm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema ca asta care a pus intrebarea doar ca prietena mea are 15 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceau. frate Bv tie ii un penis destul de bun pentru fete alti am si 30 ani si nul au atatawinking

| anonim13_8417 a răspuns:

Nu-s ce sa zic frate, uite eu am 17 ani si am un penis de 14 cm, oare e normal sa fie asa?, astept un raspuns de la cei cu experienta

Nu-s frate ce sa zic, eu am 17 ani si am un penis de 14 cm, oare e ceva normal? astept un raspuns de la cei mai cu experinata

Nu-s ce sa zic frate eu am 17 ani si am un penis de 14 cm oare e ceva normal? astept un raspuns de la cei cu experienta

| robygyo a răspuns:

Eu am 14 ani si ''penisul'' meu are in jur de 12-13 cm este in regula?straight face

| robygyo a răspuns:

Salut ...eu am 14 ani si am ''penisul'' in jur de 12 13 cm e in regula?happy

| omfg a răspuns:

Sall all am si eu 14 ani ...nu va intreb asta ca imi este frica sau tot felul de prostii.Am si eu 14 ani si lungimea penisului de 14-15 cm... Vreau sa stiu daca o sa am probleme pe viitorwinking. ca-sa stiu ce am de facut tongue

| Camitzamitza a răspuns (pentru omfg):

O să fii perfect pe viitor, nu-ti face griji!

| sergiu_1278 a răspuns:

Am si eu 14 ani si marimea penisului e de 8 cm oare e normal? pentru mine cred ca nu-i normal dar pentru tine da.

| 333alexxx a răspuns:

Cum sa ai mah penisul de 34 cm? esti nebun... exact 34 de cm e recordul mondial care il detine Jonah Falcon...laughing auzi la el 34 cmrolling on the floor cred ca al tau e mai mic ca si al lui "altu" vai de viata ta mah

| backam a răspuns:

frate si eu am 14 ani si am de 13 cm am fost la doctor si a zis sa astept.bafta

| Oaky_Rosca_1992 a răspuns:

Daca vrei sa satisfaci o fata.prima oara trebuie sa ai un psihic foarte dezvoltat.sa stii sa vorbesti si sa atingi corzile sensibile fetei.sa faci anumite gesturi si sa fii tandru.la varsta ta asa eram si eu.nerabdator.si stai linistit ai o marime bunicica.si va fi si mai buna cand vei inainta in viata putin.asteapta ce e al tau e pus deoparte