Este absolut normal, poartate asa cum simti fi autentic si vei intalni fata atunci cand te astepti mai putin, la momentul potrivit
Eu am facut-o la 18 ani, mai joaca-te, esti copil pentru ca nu se mai intorc acesti ani
Nu există o anumită vârstă până la care trebuie să faci aceste lucruri. Sunt de acord cu ceea ce ai scris, şi de aceea e bine să aştepţi până găseşi acea persoană. Pare o fată serioasă, dacă nu se lasă uşor, iar tu trebuie să îi araţi că eşti la fel de serios şi să nu te laşi. Nu te desconsidera doar pentru că nu ţi'ai găsit perechea şi nu ţi'ai oferit primul sărut. Păstrează'l pentru cea care crezi că merită. Baftă!
Asteapta persoana potrivita! Si eu am tot 15, insa nu pot spune ca sunt in situatia ta..Nu te grabi! Ai toata viata inainte, sa-ti gasesti o fata exact asa cum iti doresti :*
Este ff normal. pentru ca trebuie mai intai sa te concentrezi pe invatat si dupa celelalte. D:
Gaseste-ti pe cineva si fa-ti o iubita. ..nu am inteles niciodata de ce. dar. sunt unele fete 18+ care cauta 15+
Uite,si eu am 15 ani si am aceeasi problema ca tine crede-ma nu e o tragedie, vei trece peste mai multe relati pana vei da de una cu care iti vei oetrece viata!