| XatomisX a întrebat:

Eu am 17 ani iar fratele meu 16, eu am avut multe prietene iar el niciuna de ce credeti ca nu il place nicio fata? i-am spus sa faca o lista cu toate fetele cu care se intelege el cel mai bine, au fost 7 fete i-am zis sa isi incerce norocul la toate si niciuna nu l-a acceptat, oare de ce? credeti ca e prea urat? adica este destul de scund si este cam grasut asta sa fie problema? si mai are si parul lung bine si eu am parul lung si tot ma plac fetele, deci in concluzie ce ar putea face sa il placa si pe el vreo fata poate o sa ramana singur toata viata mie sincer imi pare foarte rau de el de aceea vreau sa il ajut va rog dati-mi o sugestie ceva... dau funda mercii mult

9 răspunsuri:
| Gorillaz a răspuns:

Pentru el, pentru viitor doar, ca sa fie sigur ca o sa aiba mai multe sanse cu diverse fete, va trebui sa se ingrjieasca, sa slabeasca, sa se inalte ( sport bineinteles, nu frecat duda in fata calculatorului ), dar nu sa exagereze sa inceapa sa faca sala sa crape muschii pe el, sa invete sa aiba dictie, sa fie o persoana de treaba care sa stie sa aiba maniere fata de o fata cumsecade

| XatomisX explică (pentru Gorillaz):

nu e gras are 80 de kg eu sunt prea slab am 60 e asa si asa laughing tu iti imaginezi ca are 100

| Gorillaz a răspuns:

Nu imi imaginez ca are 100 kg, dar gandeste-te daca la 16 ani 80 kg e mult sau putin. oricum conteaza in functie de inaltime ca daca sunt 80 kg la 1, 85, da atunci poate e slab, dar banuiesc ca e sub 1, 75 unde 80 inseamna ceva sunculita

| rap4us a răspuns:

Depinde si de tine, daca minti acum in privinta look-ului, adica de fapt arata mai rau. La liceu cam toti elevii isi gasesc marea iubire. Probabil ca nu e din cauza cum arata si pentru ca fetele poate cred ca el nu este serios intr-o relatie, sau au auzit barfe, sau din astea si poate de aia nu vrea nici o fata sa fie cu el. Si da, in liceu sunt putini elevi grasi, dar daca se ingrasa pe parcursul timpului e ok, fiindca daca au gagica, normal ca aia nu o sa zica:
"Te parasesc fiindca te-ai ingrasat"
Sau poti sa vorbesti cu el si sa se duca intr-o zi la scoala imbracat mai smecher si sa il ajuti sa se dea la fete. Cam atat am eu de spus... Daca nu merge, fii linistit va gasi el pe cineva

| chazz a răspuns:

Apreciez ca doresti ca fratele tau sa aiba o prietena insa poate el nu doreste sau inca nu a gasit happy, eu nu am mai avut o prietena de un an si ceva si nu sunt urat sau prost.
Numai bine!

| KristalPop a răspuns:

Chiar dacă eşti frac-su nu cred că e o idee bună să te bagi peste viaţa lui.
Chiar dacă îţi cere sfatul.
Oricine îşi găseşte perechea la un moment dat.
Eu am avut prima gagică la 16 ani şi alţi prieteni aveau deja de pe la 12-13 ani.
Trebuie să existe cineva căruia îi place de el.
Nu cred că arată aşa urât...

| Hevnoraak a răspuns:

Lasă-l în pace nu încerca să îi controlezi viața, poate el încă nu simte nevoia de a avea o iubită, are timp destul.

| SerafimHD a răspuns:

Fa-l sa isi dezvolte o personalitate in mod diferit fata de ceilalti! Sa fie placut si unic prin felul lui de a fi nu prin fizic!

| IsAbElLaSwEeT a răspuns:

O sa gaseasca el o fata stai linistit!