| Alex2126 a întrebat:

Eu am 17 ani și îmi place de o fată de 22 ani. Puțin cred ca e reciproc pentru ca eram în mașină cu ea și mai o fată și ea a spus "eu tot singură sunt" și mai desena și inimioare e panoramicul aburit al mașinii. Ma gandesc non-stop la ea dar îmi e frica sa ii scriu și nici nu prea știu ce as putea sa îi scriu.

5 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! E o diferenta mare de varsta si mai ales de mentalitate. Tu esti inca un copil, pe cand ea deja se gandeste la faculate, cariera si poate familie. Nu ati avea subiecte in comun si nu cred ca vrea sa aiba in grija un copil.

| dullcat a răspuns:

Buna.Ce ai scris aici nu inseamna obligatoriu ca si ea te place pe tine. Exista doar un singur mod de a afla, deci succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil coincidenta. Nu e o dovadă palpabila că te place.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Nu vreau să îți distrug speranțele, dar totuși diferența de vârstă este putin cam mare și ea nu cred că își dorește o relație cu un copil.
Încearcă să legi o relație prieteneasca, restul este putin cam prea mult, cel puțin acum.

| literallythesamebruh a răspuns:

Asta nu înseamnă nimic. Nu știu, îi poți scrie, la finalul zilei nu ai nimic de pierdut, însă tind să cred că dorește pe cineva care să aibă minim vârsta ei.