Buna si eu sunt timida, dar ii bine si asa, are si asta un farmec aparte! Nu pot sa iti zic sa te schimbi deoarece stiu ca este greu, dar nu imposibil.Sunt sigura ca poti sa vorbesti cu fetele, nu direct, dar daca sunt si baieti in grupul de fete la scoala, mergi si tu acolo si faci conversatie! Nu este greu sa faci asta si dupa ai sa vezi ca vin fetele la tine! Sper ca am fost inteleasa! Bafta
Nu fi trist ca nu ai de ce.Dar trebuie sa fii putin mai increzator si sa nu astepti tu sa vina fata la tine, fa-ti curaj si invit-o pe cea care iti place in oras sau la film sau unde crezi tu ca sar simtii bine.
Incerca sa ti faci o prietena in prejam careea sa nu fi timid o amica pe care o cunosti demult si dupa asta vei avea
un pic experienta si gata asa eram si eu pe la 13-14 ani insa totul s-a schimbat dupa ce ma avut prietena s-a terminat sa fiu timid.Iti invingi timiditatea doar cu ajutorul partenere sau sa ai vointa mare.Eu imi aduc aminte ca aveam rusine daca ma bag sa vorbesc cu fetele imi era teama de ce vor spune ceilati insa acum is mai indiferient de parerea altora.
Nu are de ce sa iti fie rusine. E un lucru firesc sa vb cu fete. si sa ai iubta. Trebuie sa ai incredere intine. Nu are ce sa ti se intample. Ai incredere in tine. si o sa vezi ca totul va fi bine! Mult succes !
Frate, fa-ti curaj si vorbeste cu o fata, sau daca nu ai curaj pune un prieten sa vorbeasca cu fata de care iti place poate cine stie te place si ea si vei avea o prietena