Ai uitat sa mentionezi in intrebarea asta partea in care din anturajul tau fac parte vreo 7 persoane care sunt sau au fost pe la puscarie ...nu de alta dar omiti din datele problemei
Știe Columbo, ce știe! : ))
Au și ei dreptate, că nu te lasă să dormi la băieți, peste noapte. Dormi și tu, la fete! :))
http://i.imgur.com/eI4Qkri.jpg
Nu te lasa in cluburi si sa dormi la baieti pentru ca esti mica si naiva si cine stie ce se intampla dupa.
Incerca sa vorbesti cu ei si sa afli de ce nu vor sa te lase sa iesi, explica-le ca vrei sa iesi deorce nu o sa stai toata viata sub tutela lor, eu unul acum multi ani la fel eram dar am inceput sa ies fara la modul la 11 esti inapoi si stateam peste ora au vazut ca m-am intors inapoi intreg si au inceput sa capete incredere, de obicei un parinte nu te lasa fiind ca sta cu grija, explica-le ca ai nevoie sa iesi sa socilizezi sa te distrezi incerca sa o iei pe latura cealalta, intrebai dar voi nu ieseati voi nu va distrati, ce vreti sa stau in casa sa devin o persoana retrasa etc. nu incerca sa ii minti incerca sa te imprietenesti cu ei