| fatacuzambetuvertical a întrebat:

Eu am 18 ani si nu mi-ai crescut inca sanii... ce sa fac ca sa-mi creasca?

Toate fetele rad de mine...cine ma ajuta cu ceva sfaturi?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru moment incearca un sutien cu pushap... j poti sa faci exercitzii specialehappy

| Kitty a răspuns:

Nu cred ca poti face ceva anume pentru a-ti creste sanii si faptul ca ai 18 ani este intr-un fel ingrijorator, dar vorbeste cu mama ta, poate semeni cu ea din acest punct de vedere, intreab-o cand au inceput ei sa ii creasca si asa mai departe, sau daca nu poate ar trebui sa mergi la medic. Orice ar fi nu te ingrijora si nu te speria.

| lays a răspuns:

Hey. mie mi-au crescut dupa 20 de ani si inca cevalaughingiar pe la varsta ta aveam pana si stomacul mai evidentiat decat sanii.stii ce-i aia plata.eh asa eram eulaughingacum am sani frumosi:X:Xasteapta.si eu ma simteam prost, dar incepusem sa ma obsinuiesc cu ideea si iata ca mi-au crescut cand ma asteptam mai putinbig grinstii ca procesul de crestere e pana pe la 21 de ani deci maie timpbig grin

| Adya20 a răspuns:

Lasa-le sa rada.cine rade la urma rade mai bine! Problema ta am avut-o si eu! Intentionam la un moment dat sa-mi pun silicoanelaughing minte stupida c aveam atunci dar ma obseda problema asta! In fine pe la 19 ani au inceput dintr-o data sa se mareascalaughingsi iata ca am 20 de ani.si inca imi mai crescbig grin deci.si daca vreau sa-mi pun silicoane nu pot ca sunt inca in cresterelaughing Oricum depinde de organismul fiecarei femei.este diferit de la una la alta, nu te panica, inca nu s-a incheiat perioada de crestere doar ca unora dintre noi ne creste mai greuhappy daca constati ca trec anii si nu primesti nici un rezultat poti apela la niste exercitii sau tratamentehappy Cand vei fy gravida tine cont ca si atunci iti vor creste sanii, pana atunci mai e dar deocamdata ai rabdare cu tine, lasa fetele sa rada! Si daca au ele sanii mai mari ce? cand tie or sa ti se mareasca lor o sa le atarnelaughingsi crede-ma ca nu tuturor baietilor le plac sanii mari si mai ales cei care atarnabig grin