| cristianorudi7 a întrebat:

Eu am C-ul full, e plin de prostii, krd ca pc meu e virusat, dar chiar daca il reformateaza, pana la urma tot se umple. eu mai dau clean disk si disk fragmenter si mai scade putin, dar peste ktv timp iar se face full. stiti kmva ce as putea sa ii fac ca ma dispera nu mai pot de nervi imi vine sa arunc pc pe geam. pls ajutati-ma... dau 7t5385348563485634853 funde + vot, numai sa imi ziceti si mie

2 răspunsuri:
| CybeRAthlete a răspuns:

Cat ai memorie pentru C? fa si tu cam 20 de giga pentru C - asta pentru windows XP + programe aferente... formateaza tot PCul ca sa fii sigur ca nu scapa nici'un virus, baga un AV puternic sa respinga cat mai mult, mai curata din cand in cand din C recycler'ul si inca o chestie de acolo-ascunse si n-ar trebui sa iti mai faca probleme. ai grija sa muti si tu tot ce pui pe desktop in altceva in afara de C pentru ca desktop e parte din C...
bafta

| KKZ a răspuns:

Mareste-ti C-ul fa-l de 50GB sau daca stii ca nu ajunge 100 sau nu mai instala chestii in el, instaleaza-le unde ai loc. Daca ai hdd-ul prea mic cumpara alt hard.