anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am copilarit la bunici pana a la 15ani acum am 18 ani, intr-un sat uitat de lume, nu exista mai mult de 30 de case acolo si nici un magazin, nici internet, nici semnal la telefon.Si chestia e ca am avut o copilarie singuratica in care am stat singur tot timpul fiind ca nu erau alti copii de varsta mea acolo chiar si acum sunt doar vreo 5 copii de 10 ani pe acolo. Si din cauza ca am trait acolo in singurate acum sunt timid si nu am iubita, etc iar acum se apropie vacanta de vara iar mama vrea sa ma oblige sa ma duc sa stau la bunici toata vara ca sa ii ajut sa faca fanul.Nu vrea sa ma duc acolo, urasc locul ila.Nu vreau sa stau 3 luni fara internet intr-un sat de 30 de case in care sunt numa batrani, locul ila m-a facut sa fiu ceea ce sunt azi (adica rusinos, antisocial) si nu vreau sa ma intorc acolo. Cum as putea sa le explic ca nu vreau sa merg acolo fara sa se supere?

Răspuns Câştigător
| Nume6 a răspuns:

La 18 ani ești pe cont propriu și poţi să alegi ce să faci în viaţă ei nu te pot obliga să faci ce nu vrei, dacă nu înţeleg ca tu chiar nu te mai poti intoarce acolo să traiesti ca in jungla si sa nu mai inveti sa socializezi, amenintă-i că pleci de acasa si nu te mai intorci niciodata, serios, daca aveam 18 ani si aveam asa parinti plecam de acasa si nu mai ma vedeau niciodata.

8 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Spune-i ca vrei sa mergi la femei prin discoteci sa dai de gustul pandorei interzise si sa simti ce e viata traita la maxim.

| LikeARollingStone a răspuns:

Alege-l pe cel cu care te intelegi mai bine dintre parinti si explica-i situatia, spune-i cum te simti. Daca esti sincer si clar, nu cred ca o sa se supere si o sa te inteleaga, mai ales la varsta ta. Nu lasa timiditatea sa te face sa petreci inca trei luni intr-o situatie incomoda. Doar tu poti sa iesi din situatia asta. Fii curajos!

| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i adevarat!
Nu locul acela te-a facut rusinos si antisocial, ci personalitatea ta!
Ai revenit la oras de 3 ani, de ce nu esti social si indraznet, ca doar de 3 ani ai contact cu multi copii, traiesti printre lumea si ai fii putut sa te schimbi, dar nu mediul te-a facut asa, ci personalitatea si prefereinta ta.
Acum, depidne doar te tine sa te schimbi, dar intai va trebuii sa accepti realitatea si sa nu mai invinovatesti pe altii, pentru propriile nefericiri.
Te poti schimba daca vrei, totul sta in puterea ta!
In ce priveste plecatul la tara, poti sa-i spui ca ai alte prioritati si nu mai poti, probabil treci a 12-a si ai de invatat, ceea ce este prioritar si extrem de importnat.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Spune-le exact asta. Eu în locul tău m-aș duce. Acolo dacă ești atent noaptea poți
întâlni pitici spiriduși, pe care poți să îi convingi să vină apoi cu tine la oraș, să te ajute să cucerești fetele.

| Anonimulantisocial17 a răspuns (pentru sadrian46):

Si acum locuiesc tot intr-un sat nu in oras insa comuna asta e decenta si mare nu ca acolo (cauta pe google maps Costileva de jos si ai sa vezi ca is cateva case in mijlocul salbaticiei

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ce n-aș da eu să scap 3 luni de Internet!

| Andreeush a răspuns:

Explică părinților tăi tot ceea ce ne-ai spus.

| Dana1999 a răspuns:

Antisocial e un om care vrea sa distrugă societatea, precum puscariasii. Nu sunt timizi.
Timiditatea e altceva.
Oricum e trecătoare. Nu asa vei fi toată viața.