Uite!
Incearca sa ii spui ca il placi foarte mult! Ca devii geloasa cand il vezi cu alte fete si ca nu te intereseaza care va fi raspunsul sau dar simteai nevoia sa ii spui ca aproape il iubesti!
Spune`i si ca nu vreai sa strici relatia de amicitie dar tu vrei mul mai mult decat aceasta simpla relatie de prietenie!
Spune`i si ca esti constienta ca e o diferenta maricica de varsta dar nu ai poruncit tu ci inima ta sa il placi
Succes:*
Fundita?
Dupã mine... mai bine rãmâneti amici. Totusi, e cam mare amici, si asa nu-l vei pierde
Am fost si eu in aceeasi situatie ca tine doar ca nu am vb niciodata cu el mi-a placut de el cateva luni bune, dar stii cum e vorba aia: ochii care nu se vad se uita cel mai bine ar fi sa incerci sa il uiti, totusi e prea mare pentru tine, vrea altceva de la viata poate ma intelegi ce vreau sa spun, esti prea mik ca sa iti distrugi viata
El este cam mare pentru tine poti sa ii spui ce simti pentru el ca sa te descarci.
Cel mai bine ati ramane prieteni. Nu s-a sfarsit lumea la el mai sunt si alti tipi!
Succes
Odata m-am certat cu un baiat. si era si baiatul de care imi place mie... el mi-a luat apararea, iar apoi mi-a zis ceva despre acel baiat cu care m-am certat ...ca nu a avut niciodata vreo prietena sub 30 de ani si apoi mi-a zis baiathul de care imi place mie ca el ar iesi mai degraba cu o fata de 15 ani!
Cred ca nu prea ai sanse cu el, insa nu se stie. poate ca peste citiva ani, de ce nu? Acum cred ca nu are sens ca sa fii tu cu initiativa, discutati, fiti doar amici. timpul va arata totul
P. S. oricum ai doar 14 ani, poate trece o perioada si sa nu-l mai placi...
Bafta