anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am doua prietene...acum am ramas doar cu una dintre ele pentru ca cealalta mi se parea prea imatura, acum si-a facut alta prietena si stau izolate de toata lumea.Toti spun ca despre cele 2 ca parca ar fi de pe alta planeta! Dar in acelasi timp, mi-e dor de ea! Spuneti-mi ce sa fac! Nu pot sta nici cu amandoua deodata pentru ca nu se suporta una pe alta...si imi e greu sa aleg una dintre ele! Voi ce spuneti?

Răspuns Câştigător
| BuBulina97 a răspuns:

Buna ...pai eu zic ca ar trebui sa orbesti cu amandoua pentru ca daca iti sunt prietene adevarate te vor asculta si vor face tot posibilul sa iti fie si tie bine si sa continuati sa fiti prietene ...parerea mea e ca ar trebui sa vorbesti cu ele si sa le spui ca tie greu sa alegi si nu vrei sa te desparti de nici una din ele si cum am zis daca iti sunt prietene adevarate te vor ajuta si o sa incerece sa se inteleaga macar putin de dragul tau. Succes!:*

3 răspunsuri:
| amma_2887 a răspuns:

Este normal sa iti fie dor de ea odata ce nu mai este langa tine si chiar si asa nu trebuia sa o indepartezi de tine pentru ca daca erati prietene nu trebuia sa va cautati defectele si chiar daca este imatura probabil asta o face speciala in fata multor persoane care o plac tu ar trebui sa incerci sa vb cu ea si sa ai explici ca nu ai vrut sa o indepartezi iar despre cealante prietena ar trebui sa acccepte sa fi fericita si sa incerce sa se aiteleaga si ele pentru tine sper ca ti-am fost de ajutor:*

imi dai te rog fundabig grin?

| CryssCrySta a răspuns:

Imparteti timpul stai ceva timp cu una apoi cu celalalta.

| ninaelenadobrev a răspuns:

Pai eu zic ca ar trebui sa-tiimparti timpul liber o parte stai cu una o parte cu alta iar daca ele iti sunt prietene adevarate nu te vor pune sa alegi dar daca o vor face cel mai bine ar fi or sa le explici ca esti prietena cu ambele si ca nu poti alege ori sa nu mai stai cu niciuna si sa iti cauti alte prietene