anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu am facut o greseala enorma acum 2 ani.sad. M-am despartit de prietenul meu ditr-o prostie. Avea o sapca oribila.happy El a suferit enorm de tare dupa ce l-am parasit. Nu a putut sa ma uite pana acum un an. Acum are o prietena, foarte rea si pitipoanca straight face. Nu e genul lui. El este un baiat foarte dragut si de treaba. Acum sa spun partea mea.Eu l-am uitat pana acum 4-5 luni. Dar m-am reindragostit.love struck. El acum ma iubeste dar nu vrea sa-mi spuna pentru ca ii este rusine si mie la fel. Nu stiu ce sa fac poate ma mai iubeste dar nu stiu sigur este mai mare cu un an ca mine. Nu stiu ce sa fac.Imi puteti ad niste sfaturi pe care sa le pun in aplicare. big grin.(s-a despartit de prietena lui) am uitat sa spun.big grin

Răspuns Câştigător
| georgiana a răspuns:

Sunteti inca mici, nu se poate numi iubire la 13-14 ani.Hotaraste-te ca apoi sa nu te desparti de el pentru o alta greseala minora.

3 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Te-ai despartit de el pentru ca avea o sapca oribila?laughing Esti foarte foarte imatura.Bine ca nu ti-a dat si 2 palme pentru motivul de despartire care si asa e patetichee hee Eu nu cred ca il meriti, nici pe el nici dragostea lui! Nu m-ar mira ca de data asta sa ti-o intoarca el si sa-si bata joc de tine cum ai facut tuwinking ca asa se intampla mereu, ne primim rasplata! Cred ca e vorba de un capriciu la tine, gen: aia l-a placut cu sapca aia naspeta, vai, acum e mai interesant baiatul pentru ca una experimentata a stat cu el!

| andalu a răspuns:

Nu vreau sa fiu rautacioasa, insa mai bine o pitipoanca, asa cum o numesti tu, care sa il aprecieze si sa il iubeasca decat o pustoaica superficiala si capricioasa care sa isi bata joc de iubirea lui!
Nu cred ca te-ai indragostit, cred ca esti invidioasa si orgolioasa si vrei sa iti demonstrezi ca esti tu mai "tare" ca tipa cu care este acum.
Chiar daca s-a despartit de prietena lui, lasa-l in pace si cauta-ti si tu unul pe masura ta!
si inca ceva, invata sa te comporti sa scrii corect, ia-ti putin din timpul pe care il aloci in observarea unor sepci sau a unor pitipoance spre observarea propria-ti persoane.

| diana a răspuns:

Nu stiu care este mai rea dintre voi doua daca tu te-ai despartit de el doar pentru ca avea o sapca urata.De unde sti ca te iubeste si ii e rusine sa ti-o spuna? Daca a facut-o o data de ce n-ar mai face-o inca o data? Ar trebui sa ii spui tu ca il placi.