Sunteti inca mici, nu se poate numi iubire la 13-14 ani.Hotaraste-te ca apoi sa nu te desparti de el pentru o alta greseala minora.
Te-ai despartit de el pentru ca avea o sapca oribila? Esti foarte foarte imatura.Bine ca nu ti-a dat si 2 palme pentru motivul de despartire care si asa e patetic Eu nu cred ca il meriti, nici pe el nici dragostea lui! Nu m-ar mira ca de data asta sa ti-o intoarca el si sa-si bata joc de tine cum ai facut tu ca asa se intampla mereu, ne primim rasplata! Cred ca e vorba de un capriciu la tine, gen: aia l-a placut cu sapca aia naspeta, vai, acum e mai interesant baiatul pentru ca una experimentata a stat cu el!
Nu vreau sa fiu rautacioasa, insa mai bine o pitipoanca, asa cum o numesti tu, care sa il aprecieze si sa il iubeasca decat o pustoaica superficiala si capricioasa care sa isi bata joc de iubirea lui!
Nu cred ca te-ai indragostit, cred ca esti invidioasa si orgolioasa si vrei sa iti demonstrezi ca esti tu mai "tare" ca tipa cu care este acum.
Chiar daca s-a despartit de prietena lui, lasa-l in pace si cauta-ti si tu unul pe masura ta!
si inca ceva, invata sa te comporti sa scrii corect, ia-ti putin din timpul pe care il aloci in observarea unor sepci sau a unor pitipoance spre observarea propria-ti persoane.
Nu stiu care este mai rea dintre voi doua daca tu te-ai despartit de el doar pentru ca avea o sapca urata.De unde sti ca te iubeste si ii e rusine sa ti-o spuna? Daca a facut-o o data de ce n-ar mai face-o inca o data? Ar trebui sa ii spui tu ca il placi.