| silvia_6639 a întrebat:

Eu am fost la ginecolog acum 1luna si ceva pentru ca credeam ca sunt insarcinata, mi sa spus ca nu sunt. da am unele simptome care ma fac sa cred ca sunt...am durere ca, atunci cand iti vine menstruatia da ciclu mia trecu de o saptamana, nu pot sa ma trezesc mai devreme de 14:00, cand trebuie sa fac ceva nu imi vine sa fac ca sunt prea obosita, si cateodata mai am dureri de cap, si am observat ca am sani grei si ma cam dor cand ii ating, oare sunt insarcinata sau nu, nu am facut niciun test acum pentru ca imi este frica de rezultat, pentru ca nu as vrea sa fac un avort astept un raspuns de la cineva sa ma lamureasca si pe mine.

Răspuns Câştigător
| Catte a răspuns:

Inceasrca si la alt medic.happy. nu ai vazut la tv, doctori care dau diagnostice gresite?hee hee
si. fa-ti totusi si un test.happy. pentru sigurantatongue

3 răspunsuri:
| Contrast a răspuns:

Daca iti este frica de rezultat de ce ne mai intrebi pe noi?!
Ori vrei sa stii ori nu?
Dar ce pot sa-ti spun sigur, e ca eu primul lucru ce l-as fi facut ar fi fost testul, si nu unul ci doua sau trei si pe urma un medic (sau doi.)

| Miha1308 a răspuns:

Cel mai bine e sa faci si un test sa fii sigura, indiferent care va fi raspunsul.Nu mai lasa timpul sa treaca pentru ca cu cat trece mai mult timp cu atat este mai rau. Fa-ti curaj sa aflii cum sta treaba.Si eventual ai putea consulta si parerea altui medic. O noua parere va fi binevenita.Multa bafta!:*

Miha

| Wannabe_3032 a răspuns:

Daca si alti medici spun ca nu esti insarcianta, o fi si pentru faptul ca ai fost speriata ce faptul ca probabil ai fi ramas insarcinata ca ti se pare ca ai unele simptome, e un lucru normal...