| JustEo a întrebat:

Eu am impresia ca dupa o despartire, doar fata sufera mai mult, baiatului nici nu ii pasa [bine nu in toate cazurile ]. Este adevarat si de ce? pls ajutor puppy dog eyes

7 răspunsuri:
| 151220 a răspuns:

Sufera si ei, dar atunci cand se implica cu adevarat intr-o relatie, dar cum cazurile gen sunt fffff foarte putine nu cred ca se pune problema de o un caz universal. In general in ziua de azi cam toti barbatii cauta acelasi lucru de la o fata/femeie, si stiti foarte bine la ce ma refer. Sunt tipi perfecti si afectuosi si par suparati chesti, trestii cand ne certam cu ei doar ca sa para exact ceea ce nu sunt. Singura lor suferinta e atunci cand nu reusesc sa ne duca l a pat, sa ne convinga sa ne culcam cu ei. Spuneti ca nu am dreptate? Si poate mai sufera atunci cand pierd o partenera buna de sex. Peste 70 % habar n-au ce inseamna aia iubire, cred ca e vorba de un basm si asta poate fi dovedit foarte usor. DA intr-adevar sunt si baieti care sufera dar sunt putini, care se implica cu adevarat. Dar o femeie iubeste cu inima si cu sufletul in timp ce un barbat iubeste cu mintea ei stiu sa se dea cumpatati dragostei (cei care o fac) noi in schimb cand iubim ne dam integral, ne mistuim cu totul, si de asta de cele mai multe ori cand se termina noi ramanem fara nimic, pentru ca tot ceea ce aveam si ceea ce eram pusesem in acea relatie. Dar nu e neaparat vina noastra sau a lor, pur si simplu asa ne-a facut natura. si acum sincer, sa vorbim pe exemple cati baieti ati vazut ca s-au sinucis pentru ca nu au fost iubiti? Dar fete? Cine se arunca mai repede intr-o noua reletie dupa ce a sfarsit una fetele sau baieti? Raspunsul il puteti scoate singuri si foarte usor. Deci raspunsul este ca baieti pot ajunge sa sufere (si in cazuri foarte rare) dar NICIODATA MAI MULT CA NOI. Noi suntem fiintele sentimentaliste si emotionale, ei gandesc cu mintea si doar rationeaza.

| LolaLollita a răspuns:

Sufera mereu cel ce pune mai mult suflethappy

| GoldVali a răspuns:

Nu e o regula. Sufera in general cel care a fost parasit si care e mai sensibil.

| yyyyy a răspuns:

Depinde de baiat. Daca baiatul chiar a pus suflet si chiar o iubeste pe acea fata se poate spune ca baiatul sufera mai mult decat fataa. Acum depinde de baiat si de fata, Putem spune ca fetele nu sufera dupa acel baiat daca nu il iubeste, deci asa si in cazul baietilor. O fata este mai sensibila decat un baiat si aceasta este mai naiva si imediat se indragosteste de un anumit tip pe cand tipul ala poate doar se foloseste de ea. De ce baiatul nu sufera?! Poate sufera mai mult decat crezi tu dar el este mai puternic si nu arata pe fata suferinta sa. Eu asta cred, sunt si fete si baieti care sufera cand se despart dar exista de asemenea si care nu sufera, nu conteaza ce esti, fata sau baiat.

| FuckSchool a răspuns:

De obicei sufera cel mai mult persoana care a pus mai mult suflet in acea relatie happy.

| Kesariona a răspuns:

Sufera cine-a iubit.
Si uneori, fetele sunt mai rele, insensibile si groaznice ca si baietii. Nu mi se pare normal sa-i catalogam dupa gen.