Daca iti place de el, si lui ii place de tine chiar nu conteaza inaltimea,,, si oricum majoritatea beietilor prefara fetele mai micutze :d
Daca el nu are nici o problema cu asta, nu vad de ce ar fi inaltimea un impediment, pana la urma e mai inalt ca tine, nu mai scund. E posibil sa aiba defecte mult mai mari decat asta, peste care nu vei putea trece. Eu zic sa accepti, e vorba de o intalnire, nu de o cerere in casatorie. Eu aveam 1.58 acum 6 ani, si tipul cu care am iesit avea 1.75, iar acum a devenit sotul meu. Nu inaltimea e cea care conteaza intr-o relatie.
hai ca asta e buna ce treaba are iubirea cu inaltimea eu am vazut persoane foarte inalte gen aproape 2 m si care erau cu fete de 1, 50-65 si nu spunea nimeni nimic. Daca iti place de el nu trebuie sa stea in cale acest lucru.Bafta
Înălţimea nu are nicio legătură cu sentimentele dintre voi. În plus, sunt doar 7 cm nu înţeleg care e problema.
In concluzie aveti o inaltime medie! si chiar pe baieti nu ii intereseaza inaltimea fetelor! sunteti foarte potriviti zic eu! iti urez sa il cuceresti! funda daca ti-am fost de ajutor!
Mie imi plac baietii mai inalti decat mine, si nu are legatura iubirea cu inaltimea dar parca am o respingerere fata de el.ca nu mi se pare asa inalt
Vacaru_Anastasia_1999 întreabă: