| Smileee607 a întrebat:

Eu am o prietena care zice ca eu nu stiu ce este aia prietenie adevarata. Ea are o,, prietena adevarata`` pe care dupa mine o manipuleaza adica da diana ii zice catalinei sa ii cumpere ceva catalina executa, daca diana o pune pe catalina sa se certe cu cineva se cearta, orice face diana trebuie sa faca si catalina.Catalina este un catelus credincios, ea ne spune ca nu e asa ca este doar o prietena.
Dupa parerea voastra ce semnifica prietenia adevarata.

Răspuns Câştigător
| birdie14 a răspuns:

Buna.Da cunosc genul asta de persoana.
Prietenie adevarata...pai prietena asta a ta,Diana,chiar nu stie ce e aia pretenie adevarata.Iar Catalina este manipulata foarte mult de ea; intr-un sfarsit Catalina va deveni o copie de-a Dianei,vor avea certuri,si s-a dus de rapa asa-zisa prietenie.
Dar sa revenim la intrebarea ta.
O prietena adevarata nu te pune sa-i faci cumparaturi,ci o faceti impreuna,nu iti pui prietena in fituatii jenanate sau altceva,daca te faci de ras o faci impreuna cu ea,ca asta reprezinta o prietenie adevarata,lucrul in echipa,ajutorul reciproc...Dar din nefericire in zilele noastre numai exista asa ceva, sau daca exista, foarte rar.

2 răspunsuri:
| catalin188 a răspuns:

Prietenia adevarata un mare pleonasm.

| Simi_4522 a răspuns:

Eu cred ca prietenia adevarata nu consta in slugarnicie asa cum face Catalina. Prietenia adevarata este atunci cand doi oameni se respecta reciproc si pot avea incredere unul in celalat. Daca Catalina crede ca Diana este prietena ei adevarata se inseala, ea doar vrea sa ii fie Dianei o buna prietena, iar din aceasta cauza face tot felul de lucruri pentru ea. Daca Catalina nu intelege in momentul asta ca Diana nu ii este o prietena adevarata... isi va da ea seama mai tarziu big grinwinking