| TVD13 a întrebat:

Eu am o problema cu picioarele.Adica arata ca si cum ai avea o paranteza da in rest sunt perfect "normala" da credeti ca asa ar putea fi o piedica pentru baieti.Adica nu m-ar placecryingadica mie nu mi se pare ca se vede raubig grin

6 răspunsuri:
| Nymphetamine a răspuns:

Cine te place, te place cu paranteze cu tot. oh go on

| Ryuk751 a răspuns:

S-ar putea sa ai nij probleme ca baietii.in calitate de baiat fiind mie nu imi plac fetele ca paranteze si nici prietenilor mei.

| RoaRxDD a răspuns:

Depinde cati ani ai... daca esti pana in 14 ani, totul e ok, ai rabdare sa cresti si vei vedea ca vei avea un corp superb puppy dog eyes

Daca ai peste, atunci asta e, perfectioneaza-ti mersul. Asta ar insemna ca atunci cand mergi sa pui picioarele in linie aproape dreapta, exact ca fotomodelele. Doar ca evita sa-ti misti dosul ca ele. laughing

| gabriela_5922 a răspuns:

...intradevar daca cineva te place te place pentru ce fel da persoana esti.nu neaparat pentru aspectul fizic.
stai linijtita ca nu vor fi o problema. succeslove struck

| gabrielutzu a răspuns:

Cand o sa te cracesti, o sa fie mai usor, avand paranteze.Deci nu vad de ce ar putea fi o piedica pentru baieti, ca sa ti-o tra.a.

| Ciprian16 a răspuns:

Pai daca tie nu ti se pare ca se "vede" atunci e totul in ordine.poate ti se pare doar cine stie in fine. daca cineva te place cu adevarat atunci ar trebui sa priveasca frumusetea interioara. sufletul si nu neaparat aspektul fizic ...multi se uita doar dupa printese dar ele mai "au cativa" pe langa cel cu care stau.si mda in fine ...nu mi se pare o problema care ar trebui sa te preocupe! bft