| papushikalove a întrebat:

Eu am ochelari si sunt un pic grasa am 11 ani si am 48 de kg.cum sau ce sa fac sa fiu un pic mai sexi, cum sa ma comport? sa atrag atentia unui baiat care imi place?

Răspuns Câştigător
| ForbiddenLove a răspuns:

Ok in primul rand nu conteza anii...conteaza inaltimea. dar banuiesc ca nu ai 1. 58 in inaltime.Atat ar fi normal avand in vedere ca ai 48 de kg (tot timpu ca sa iti dea greutatea ideala trebuie sa scazi 10 din inaltime )happy...si in al doilea rand esti prea mica ca sa poti sa fi sexy si nu imi vine sa cred ca te gandesti la asta laughing
anyway (oricum) atata timp cat ii o relatie inocenta de copii e ok big grin

3 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

UNd3RsTucK...sexy se scrie in mai multe feluri.

mai papushikalove.
la 11 ani nu ai cum sa fi sexy.
ca sa fii iti trebuie un decolteu(pe care nu cred eu ca il ai), un fund, niste picioare, o coafeura, niste unghii, ceva-ul ala care sa atraga.
si astea apar mai incolo. tu la varsta asta trebuie sa fii constiincioasa, o fetita cuminte, sa inveti calumea pana in clasa a 8-a ca sa stii apoi sa vorbesti, sa te cultivi, nu sa fi luata de proasta.
lasa baietii, ca nu te ajuta cu nimic la varsta asta.
esti plinuta, bun, nu mai manca paine seara, invata-te cu sportul, si lasa chipsurile ca sunt sigura ca mananci.

| snowflake a răspuns:

Wow!
draga mea, sunt baieti carora le plac si fetitele gen "tocilare"winking. eu zic sa te comporti natural, nu-mi plac persoanele false happy

| Craciuuun a răspuns:

Baii.scoateti din cap prosiile astea cu sexy se scrie sexy nu sexi.ai 11 ani fato si daca chiar vrei sa atragi atenta mai slabestebig grin