Nu contează cât de lung ai părul, important e cum și cât gândești... păcat că tu nu prea o faci.
Nu te lua dupa altii, important e sa te simti tu bine asa cum esti, cui nu-i convine e treaba lui.
Nu face greseala sa te tunzi ok? Doar crede-ma din propria experienta. Nu te tunde.
Vei avea puterea sa asculti ce am zis eu, dar doar nu esti vreun sentimental care nu stie ce-i aia viata.
Tu trebuie sa fi asa cum iti place, poate sunt invidiosi mai ales daca nu sunt rockeri.
Eu zic sa faci cum crezi dar daca ei iti spun sa te tunzi mai bine tunde-te ca maine pai maine o sa rada de tine
Poate chiar nu iti sta bine si cei care iti spun asta nu iti vor raul. Eu aveam un prieten bun care purta parul lung. Nu ii statea bine, i-am spus, s-a tuns si acum este mai chipes.
Conteza si cat de lung ai parul daca il ai pana la umeri atunci ar fi mai bine sa te tunzi
Nu, nu trebuie sa te tunzi. Poate e gelos pe parul tau lung, chiar daca e baiat... poate are probleme cu podoaba capilara, mai stii?
Hey
Sa nu te intereseze de ce zic altii, daca tie iti place asa, lasa-l asa
Indiferent daca ei rad de tine
Daca o sa gasesti o frizura mai scurta care o sa iti placa si ei o sa fie de acord o sa fie perfect Dar daca tu intradeevarrr iubesti parul lung lasa-l
Sper ca te-am ajutat
Funda pls
RobBlack întreabă:
Andrei67y5 întreabă: