| DroGuleTz a întrebat:

Eu am patit multe in famie 2 prietene au plecat si de atunci imi mere grei si nu mai suport zic gata nu mai exista Dumnezeu si pentru mine oare si am incetat sa mai cred ca ma poate salva o minune ce ziceti sa cred in dumnezeu chiar daca el nu prea ma vede pentru ca eu totusi am suferit mult dupa acele prietene si mi s-a schimbat viata total am inceput sa nu mai am credinta nu mai cred in dumnezeu e oare bine?crying

6 răspunsuri:
| DroGuleTz explică:

Scz pentru reselile gramaticale ma grabeam sa scriu big grin

| unione a răspuns:

Mai scrie odata ce ai scris, dar mai rar si cu atentie.
prietenele nu fac parte din familie... Unde au plecat, de ce, cu cine? Nu se intelege nimic...

| sebilica a răspuns:

Am gasit un site despre iphone apps si vreau sa stiu daca cineva a folosit acest site: http://www.bestappiphone.com

| SomeBody12425356 a răspuns:

Daca esti credincios lui Dumnezeu si vei muri nu nu se va intampla nimic nu vei sti dar daca nu ii esti si exista Rai nu vei ajunge in el si iti va parea rau.

| sceptic a răspuns:

Cat timp aveai acele prietene, credeai in Dumnezeu? Sa fim seriosi acum, natura e prea perfecta sa nu existe un Dumnezeu!

| inna a răspuns:

Credinta...chiar daca nu recunoastem, o avem cu toti in suflet. Vor aparea alte persoane in viata ta, nu dispera.